1

LINOLA Fett krém 50 g

Krém pro velmi suchou, svědivou a atopickou pokožku.
Více informací
LINOLA
Skladem
118,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Linola Fett je osvědčený silně promašťující krém pro ošetření velmi suché, popraskané a svědící pokožky, která se vyskytuje např. při atopickém ekzému. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny (mj. kyselinu linolovou), které obnovují ochrannou kožní bariéru, nezbytnou pro dobrou funkci kůže. Podporuje obranyschopnost pokožky vůči dráždivým a škodlivým látkám. Napomáhá přirozené regeneraci pokožky. Má protizánětlivé a protisvědivé účinky. Emulze voda v oleji s 60% obsahem lipidů. Neobsahuje konzervanty, barviva ani parfemace.
LINOLA

Parametry

SUKL kód
0060091
EAN
8594156270087
8594156270087
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Dermatologica
Nanášejte dle potřeby několikrát denně rovnoměrně na vysušenou kůži, použití 2x denně je dostačující. Používejte do zlepšení stavu kůže, případně dle doporučení ošetřujícího lékaře. Snášenlivost přípravku byla prokázána až na 4 týdny.
Léčivá látka je 0,815 g nenasycených mastných kyselin (C18:2-mastných kyselin) ve 100g krému. Pomocnými látkami jsou butylbenzylpropionaldehyd, decyl-oleát, mikrokrystalický vosk, bílý vosk, ztužený tuk, čištěná voda, tuk z ovčí vlny, aluminium-tristearát, sorbitan-stearát, hydrogenovaný podzemnicový olej, podzemnicový olej, cetylstearylalkohol, magnesium-stearát, tvrdý parafin, tekutý parafin, alkoholy tuku z ovčí vlny, betakaroten, čištěný slunečnicový olej a bílá vazelína.
Přípravek nepoužívejte, pokud jste alergičtí na nenasycené mastné kyseliny, podzemnici olejnou, soju nebo na kteroukoli další složku uvedenou ve složení tohoto přípravku. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

LINOLA Fett krém 50 g

118,00 Kč