0

CYTEAL kožní roztok 250 ml

Kožní tekutina k dezinfekci kůže a sliznic nebo míst ohrožených superinfekcí. Cyteal je určen pro vnější použití jako tekuté mýdlo.
Více informací
CYTEAL

Velikost balení:

250 ml
500 ml
Brzy skladem
202,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Cyteal se používá k cílené léčbě kožních onemocnění, k léčbě onemocnění ohrožených superinfekcí či k čištění a dezinfekci ran. Přípravek se používá zejména v gynekologii při zánětech pochvy a ženských zevních pohlavních orgánů, dermatologii (např. impetigo, intertrigo, folikulitida, impetigizovaný ekzém, plísňová onemocnění kůže) či chirurgii (s výjimkou velkých otevřených ran).
CYTEAL

Parametry

SUKL kód
98190
EAN
3592610001449
3592610001449
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
250 ml
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Pierre Fabre Dermo-Cosmetique GmbH
Přípravek se používá neředěný anebo ředěný v poměru 1:10. Zředěný roztok se nesmí uchovávat, ale je třeba jej použít okamžitě. Po použití přípravku Cyteal je nutno ošetřená místa vždy důkladně opláchnout vodou.

Léčivé látky: hexamidini diisethionas, chlorhexidini digluconatis solutio (20%) a chlorcresolum. 100 ml kožní tekutiny obsahuje hexamidini diisetionas 100 mg, chlorhexidini digluconatis (solutio 20 %) 100 mg a chlorcresolum 300 mg.

Pomocné látky: lauramidopropylbetain, diolamid kyseliny kokosové, kyselina edetová, lesní parfém, kyselina mléčná, čištěná voda.

Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek používat. Z preventivních důvodů se doporučuje vyhnout se používání přípravku Cyteal v těhotenství a v období kojení. Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

CYTEAL kožní roztok 250 ml

202,00 Kč