0

LOOVARA Lubrikant s panthenolem 150 ml

Užijte si neomezené potěšení ze sexu s tímto úžasným lubrikačním gelem. Lubrikační gel na vodní bázi s panthenolem hydratuje a chrání pokožku před ztrátou vlhkosti a posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky, aniž by ji dráždil.
Více informací
LOOVARA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
241,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Snášenlivost s pokožkou je dermatologicky testována.

Použití & Báze

Tento lubrikační gel je zdravotnický prostředek třídy II, a proto je vyroben podle nejvyšších standardů kvality v Evropské unii. Je vhodný pro vaginální i anální sex, v kombinaci s erotickými hračkami nebo pro masturbaci. Jde o lubrikant na vodní bázi je bez oleje a tuku. Je šetrný k pokožce a sliznicím, vhodný pro použití s kondomy. Beze zbytků omyvatelný vodou. Neslouží jako antikoncepce. Neposkytuje žádnou ochranu proti infekcím. Pokud se snažíte otěhotnět, používejte jej střídmě nebo vůbec.

LOOVARA

Parametry

EAN
4059194425188
Aplikujte dostatečné množství lubrikantu na intimní partie. V případě potřeby opakujte. Kombinace s kondomem: aplikujte gel na vnější stranu kondomu nasazeného na ztopořený penis. Praktická lahvička s pumpičkou se postará o snadnou a přesnou aplikaci požadovaného množství a víčko lahvičky ji uschová hygienicky uzavřené.
AQUA, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, BENZOIC ACID.
Skladujte v chladu, suchu a chraňte před slunečním zářením. Předem vyzkoušejte přípravek na předloktí a ověřte si případnou alergii. Objeví-li se reakce, přestaňte ihned používat. Uchovejte mimo dosah dětí. Nevhodný ke konzumaci.

LOOVARA Lubrikant s...

241,00 Kč