0

DR. MÜLLER Ty&Já lubrikační gel parfémovaný jahoda 100 ml

Zdravotnický prostředek pro zachování přirozené vlhkosti vaginální sliznice a pro zpříjemnění a obohacení intimních prožitků.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem
109,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Lubrikační gel odstraňuje nepříjemné bolestivé pocity při nedostatečném zvlhčení sliznice. Lze jej použít společně s kondomem. Účelem kondomu je snížit riziko nákazy sexuálně přenosnými nemocemi, AIDS a ochránit proti početí.

Lubrikační gel je také vhodný pro snadnější zavádění teploměru, menstruačních tampónů nebo jiných pomůcek či nástrojů do pochvy a k měření rektální teploty. Je založen na vodní bázi, neobsahuje oleje a barviva. Má neutrální chut. Nezanechává skvrny. Nevstřebává se do organismu. Nenahrazuje antikoncepci.

Lubrikační gely jsou pomalu tekoucí až polotuhé gely s vysokým obsahem vody (s výjimkou gelu silikonového), určené k aplikaci na pohlavní orgány před a při pohlavním styku. Pohlavní styk bez dostatečného zvlhčení, resp. lubrikace, může být nepříjemný až bolestivý. Snížené zvlhčení může být zapříčiněno nedostatečným vzrušením, hormonálními změnami v průběhu přechodu a po něm, které způsobují ztenčení a vysušení poševního epitelu, hormonálními změnami během kojení a také působením některých léků.

Použití lubrikačního gelu činí pohlavní styk příjemnější. Moderní lubrikační gely obsahují jako kluznou látku hydroxyethylcelulózu – modifikovanou přírodní celulózu, která nemá žádné vedlejší účinky a nepoškozuje prezervativy. Použitím gelu se zvyšuje kluznost a tím se omezí vznik mikrotraumat (drobných oděrek), ke kterým obvykle při sexuálním styku dochází.

DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8594009623657
8594009623657
Léková forma
Gel
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Vytlačte přiměřené množství přípravku a aplikujte na již nasazený kondom, na pomůcku nebo přímo na sliznici pohlavních orgánů.
Aqua, Glycerin, PEG-8, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Sodium Benzoate, Lactic Acid.
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

DR. MÜLLER Ty&Já lubrikační...

109,00 Kč