3

ERDOMED 225 mg 20 sáčků

Přípravek Erdomed je určen k léčbě akutních onemocnění horních i dolních dýchacích cest provázených tvorbou hlenu a vlhkým kašlem. Zlepšuje rozpouštění hlenů, působí proti bakteriím a tím urychluje průběh nemoci. Pomáhá při zánětu průdušek, rýmě, zánětlivých onemocněních vedlejších nosních dutin i akutním zánětu hltanu a hrtanu. Snižuje schopnost bakterií přilnout k epitelu dýchacích cest a tak pomáhá předcházet bakteriálním infekcím, včasné nasazení může předejít užívání antibiotik
Více informací
ERDOMED
Skladem
271,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek obsahuje léčivou látku erdostein, která snižuje viskozitu hlenů v průduškách, což usnadňuje\n vykašlávání.\n Přípravek Erdomed je určen k léčbě akutních onemocnění horních a dolních cest dýchacích\n provázených tvorbou hlenu a vlhkým kašlem, jako jsou zánět průdušek, rýma, zánětlivé onemocnění\n vedlejších nosních dutin, akutní zánět hltanu a hrtanu apod.\n Pouze na doporučení lékaře lze přípravek užívat i při vzplanutí chronické bronchitidy, chronické\n obstrukční plicní nemoci (CHOPN), při průduškovém astmatu s nadměrnou produkcí hlenu a při\n chorobném rozšíření průdušek (bronchiektazie).\n Erdomed též působí jako ochrana proti zhoršení onemocnění dýchacích cest a je na doporučení lékaře\n indikován při stabilním chronickém zánětu průdušek i u kuřáků, k prevenci opakujících se infekčních\n epizod, např. v zimní sezóně a podobně.\n Po poradě s lékařem je přípravek též určen k doplňkové léčbě s antibiotiky v případech onemocnění\n s bakteriální infekcí a také se užívá k předcházení komplikací po chirurgickém zákroku, jako je zápal\n plic nebo nevzdušnost části plic.
ERDOMED

Parametry

SUKL kód
0087073
EAN
8594044140683
8594044140683
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Granule
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Expectorantia, mucolytica
Dospělí: doporučená dávka přípravku je jeden sáček (225 mg) 2-3krát denně. Dospívající nad 12 let (s tělesnou hmotností nad 30 kg): doporučená dávka přípravku je jeden sáček (225 mg) 2krát denně. Přípravek byste neměli užívat před spaním. Přípravek neužívejte bez porady s lékařem déle než 7 dnů. Způsob přípravy Obsah sáčku rozmíchejte v přibližně 120 ml (polovina obsahu běžné sklenice) tekutiny (voda, čaj) pokojové teploty. Vzniklou suspenzi ihned vypijte.
Léčivou látkou je erdosteinum 225 mg v jednom sáčku. Pomocnými látkami jsou sacharóza, sodná sůl karboxymethylškrobu (typ A), koloidní hydratovaný oxid křemičitý (E551), sukralóza (E955), pomerančové aroma v prášku, racemická kyselina jablečná (E296).

ERDOMED 225 mg 20 sáčků

271,00 Kč