0

ADVANCE Urixin 60 tablet

Doplněk stravy pro péči o močové cesty. Urixin obsahuje na českém trhu unikátní kombinaci 6 aktivních látek.
Více informací
ADVANCE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
390,00 Kč Vč. DPH

(6,50 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Urixin 60 tablet

Urixin obsahuje ověřenou kombinaci manózy, extraktu z brusinek a živých kultur lactobacillus acidophilus. Synergické působení dále podporují extrakty ze zlatobýlu, zeleného čaje a kopřivy. Urixin obsahuje unikátní kombinaci přírodních látek pro aktivní péči o močové cesty. Obsahuje ověřenou kombinaci vysoce kvalitního extraktu z brusinek, biologicky významného monosacharidu manózy a živých kultur Lactobacillus adidophillus. Zlatobýl a zelený čaj podporují zdraví močového měchýře a dolních močových cest. Kopřiva přispívá k zdraví ledvin. Urixin obsahuje unikátní kombinaci přírodních látek pro aktivní péči o močové cesty. Obsažené aktivní látky jsou přírodního původu, Urixin je proto vhodný jak ke krátkodobému užívání při akutní potřebě tak i k dlouhodobému užívání.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015705613
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Užívejte 2 tablety ráno a 1 večer. Při dlouhodobém užívání 1 tabletu denně. Užívejte před nebo společně s jídlem. Dostatečně zapijte.
D-manosa, brusinka extrakt (Vaccinium macrocarpon), látka protispékavá: mikrokrystalická celulóza, zlatobýl obecný extrakt, kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) extrakt, zelený čaj (Camellia sinensis) extrakt, látka protispékavá: stearan hořečnatý. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodný při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE Urixin 60 tablet

390,00 Kč