0

GS Superky probiotika 30+10 kapslí

Komplexní a silná probiotika s prebiotiky. Pro podporu imunity.
Více informací
GS

Velikost balení:

40 ks
80 ks
Skladem
280,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek obsahuje 21 miliard probiotických mikroorganismů a 9 odolných kmenů probiotik z rodů Lactobacillus, Streptococcus a Bifidobacterium. Tyto kmeny odolávají prostředí žaludku a dostanou se do tenkého střeva. Dále obsahuje prebiotika, která jsou důležitá pro výživu probiotik, a selen, který přispívá k normální funkci imunitního systému.
GS

Parametry

EAN
8594032758944
8594032758944
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
40 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
Doprodej
Ano
Ano
Adresa výrobce
Tomíčkova 2144/1, 148 00 Praha 4, Česká republika
2 kapsle denně. Dětem do 3 let podávejte obsah kapsle smíchaný s jídlem nebo nápojem. Nápoj nebo pokrm nesmějí být teplé, pouze vlažné. Doporučená doba užívání je alespoň 2 týdny. Přípravek je vhodný i pro dlouhodobé užívání.
Plnidlo (maltodextrin), komplex bakterií mléčného kvašení (Pediococcus acidolactici, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei ssp paracasei, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum; obsahuje mléko), obal kapsle (želatina), selenové kvasnice, inulin, protispékavá látka (stearan horečnatý), barvivo (oxid titaničitý), antioxidant (kyselina askorbová). Výrobek je bez cukru a bez lepku. Alergeny: mléko.
Dětem do 3 let podávejte obsah smíchaný s nápojem nebo potravou. Nápoj nebo pokrm nesmějí být teplé, pouze vlažné. Užití přípravku u malých dětí konzultujte s lékařem. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 2–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru a bez lepku.

GS Superky probiotika 30+10...

280,00 Kč