0

ATOPOHELP BioBoom probiotika 30 tobolek

Doplněk stravy obsahující probiotika, betaglukany a bioflavonoidy zeleného čaje v unikátním komplexu BIOBOOM a další cenné látky biotin a zinek. Svým složením výrobek pomáhá při problémech pokožky - svědění, začervenání, pnutí, šupinatění.
Více informací
ATOPOHELP
Skladem
369,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

ATOPOHELP probiotika pečují o váš střevní mikrobiom a tím podporují obranyschopnost pokožky před negativními vnějšími vlivy. Pomáhají posílit obranyschopnost pokožky. Přispívají k udržení zdravé pokožky a k jejímu normálnímu metabolizmu.
ATOPOHELP

Parametry

EAN
8594027710452
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals a.s.
Při intenzivnější potřebě 2 tobolky denně u dospělých, jinak 1 tobolka denně u dospělých.U dětí od 3 let 1 tobolka denně.Obsah tobolky lze u malých dětí vysypat a podat na polévkové lžíci s jogurtem nebo ovocnou přesnídávkou.
Probiotická směs: Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactiplantibacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactiplantibacillus plantarum, Beta-glukan izolovaný z kvasnic, Beta-glukan izolovaný z hlívy ústřičné, Extrakt z listu zeleného čaje (Camellia sinensis), Zinek (oxid zinečnatý), Biotin, Chlorella (nukleotidy, oligopeptidy a polysacharidy), antioxidant: L-askorbová kyselina, protispékavá látka: stearan hořečnatý; protispékavá látka: oxid křemičitý; stabilizátor: uhličitan vápenatý, plnidlo: inulin, tobolka: želatina.
Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti do 3 let. Není vhodné užívat v prvním trimestru těhotenství. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku.

ATOPOHELP BioBoom...

369,00 Kč