0

ATOPOHELP BioBoom probiotika 30 tobolek

Doplněk stravy obsahující probiotika, betaglukany a bioflavonoidy zeleného čaje v unikátním komplexu BIOBOOM a další cenné látky biotin a zinek. Svým složením výrobek pomáhá při problémech pokožky - svědění, začervenání, pnutí, šupinatění.
Více informací
ATOPOHELP
Skladem
369,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

ATOPOHELP probiotika pečují o váš střevní mikrobiom a tím podporují obranyschopnost pokožky před negativními vnějšími vlivy. Pomáhají posílit obranyschopnost pokožky. Přispívají k udržení zdravé pokožky a k jejímu normálnímu metabolizmu.
ATOPOHELP

Parametry

EAN
8594027710452
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals a.s.
Při intenzivnější potřebě 2 tobolky denně u dospělých, jinak 1 tobolka denně u dospělých.U dětí od 3 let 1 tobolka denně.Obsah tobolky lze u malých dětí vysypat a podat na polévkové lžíci s jogurtem nebo ovocnou přesnídávkou.
Probiotická směs: Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactiplantibacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactiplantibacillus plantarum, Beta-glukan izolovaný z kvasnic, Beta-glukan izolovaný z hlívy ústřičné, Extrakt z listu zeleného čaje (Camellia sinensis), Zinek (oxid zinečnatý), Biotin, Chlorella (nukleotidy, oligopeptidy a polysacharidy), antioxidant: L-askorbová kyselina, protispékavá látka: stearan hořečnatý; protispékavá látka: oxid křemičitý; stabilizátor: uhličitan vápenatý, plnidlo: inulin, tobolka: želatina.
Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti do 3 let. Není vhodné užívat v prvním trimestru těhotenství. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku.

ATOPOHELP BioBoom...

369,00 Kč