0

TOMMEE TIPPEE Kojenecká lahev 0+ 260 ml 2 ks

Výhodná sada kojeneckých lahviček s unikátní silikonovou savičkou, která svým tvarem a vlastnostmi připomíná mateřský prs.
Více informací
TOMMEE TIPPEE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
334,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Teplou tekutinou uvnitř lahvičky se savička zahřeje na příjemnou teplotu. Měkký a pružný konec savičky připomíná mateřskou bradavku. Dítě tak téměř nepociťuje rozdíl mezi kojením a krmením z této lahvičky. Lahvička je antikoliková, opatřená malým ventilačním otvorem na okraji savičky, který citlivě zabezpečí únik vzduchu z láhve. Umožňuje plynulé sání tekutiny a zároveň snižuje riziko břišní koliky.

Neobsahuje Bisfenol A.

Značka TOMME TIPPEE

Pochází z Velké Británie a nabízí výrobky pro usnadnění každodenní péče o děti, nejen v době kojení. Značka vyrábí zejména plastové nádobí a kojenecké potřeby. Také zároveň umožňuje v případě potřeby kombinovat kojení s krmením z láhve. Všechny výrobky jsou pro Vaše dítě zcela bezpečné, protože jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadných materiálů a neobsahují bisfenol.

Na každém kojeneckém výrobku značky TOMMEE TIPPEE najdete označení „BPA Free“. To znamená, že tyto výrobky neobsahují žádnou z padesáti nejrozšířenějších chemikálií. Zdravotní nezávadnost je pro tuto značku velkou prioritou. V zahraničí i na českém trhu se stala značka TOMMEE TIPPEE běžnou součástí domácnosti s malými dětmi a je doporučována pediatry a porodními asistentkami.

TOMMEE TIPPEE

Parametry

EAN
5010415225207
Režim výdeje
Hygiena
Výrobce
Tommee Tippee
Tommee Tippee

TOMMEE TIPPEE Kojenecká...

334,00 Kč