0

LA ROCHE-POSAY Anthelios UVmune 400 Tónovaný fluid SPF50+ 50 ml

Velmi vysoká UVA/UVB ochrana. Pomáhá předcházet oxidativnímu stresu vzniklému v důsledku infračerveného záření A a znečištění. Vhodný pro citlivou pleť a pleť se sluneční intolerancí.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
590,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Anthelios UVmune 400 Tónovaný fluid SPF50+ 50 ml s ultimátním UV filtrem chránícím před dlouhovlnným UVA zářením. Náš ultimátní filtr v ochranném přípravku proti ultradlouhovlnnému UVA záření.* Velmi odolný vůči vodě a písku. Navržen tak, aby zamezil štípání v očích. Velmi vysoká UVA/UVB ochrana. Pomáhá předcházet oxidativnímu stresu vzniklému v důsledku infračerveného záření A a znečištění. *(340-400nm) = dlouhovlnné UVA záření/(380-400nm) = konec spektra, které nazýváme ultradlouhovlnné UVA záření.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337875797641
3337875797641
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Pro dobrou ochranu dětí používejte pokrývku hlavy, tričko a brýle. Nestříkejte přímo na obličej. Před aplikací nejdříve naneste do dlaní. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi.
AQUA / WATER / EAU, ALCOHOL DENAT., TRIETHYL CITRATE, DIISOPROPYL SEBACATE, SILICA, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, METHOXYPROPYLAMINO CYCLOHEXENYLIDENE ETHOXYETHYLCYANOACETATE, PERLITE, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, CI 77491 / IRON OXIDES, CI 77492 / IRON OXIDES, CI 77499 / IRON OXIDES, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TRIETHANOLAMINE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. N286436/1).
Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Pro dobrou ochranu dětí používejte pokrývku hlavy, tričko a brýle. Nestříkejte přímo na obličej. Před aplikací nejdříve naneste do dlaní. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. Uchovávejte mimo dosah dětí.

LA ROCHE-POSAY Anthelios...

590,00 Kč