0

LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C UV Péče proti stárnutí pleti s vitaminem C a SPF 25 40 ml

Redukuje hluboké vrásky, pomáhá odstranit začervenání a okamžitě sjednocuje pleť. Působí na zpevnění pleti. S ochranou před UV zářením.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
864,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C UV Péče proti stárnutí pleti s vitaminem C a SPF 25 redukuje hluboké vrásky, odstraňuje začervenání a okamžitě sjednocuje pleť. Laboratoře La Roche-Posay vyvinuly vzorec pro citlivou pokožku s optimální koncentrací vitaminu C, který je známý svou účinností při stimulaci produkce kolagenu, zároveň zmírňuje vzhled hlubokých vrásek. Účinek je posílen dvěma dalšími aktivními látkami: Manóza pro viditelné sjednocení pleti. Kyselina hyaluronová pomáhá okamžitě vyhladit pokožku. Obsahuje také Madecassoside a Neurosensin. S ochranou před UV zářením SPF 25 a filtračním systémem (UVB SPF 25 - UVA PPD 10) pro zvýšenou ochranu před škodlivými účinky UVB i UVA, které jsou hlavní příčinou stárnutí pleti. Svěží a vláčná textura zanechává pokožku matnou, sametovou a nemastnou. Výborný podklad pod make-up.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337872413728
3337872413728
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte ráno na obličej a krk.
AQUA / WATER, OCTOCRYLENE, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, MANNOSE, ASCORBIC ACID, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIMETHICONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIISOPROPYL SEBACATE, SILICA, SUCROSE TRISTEARATE, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 61, PEG-12 DIMETHICONE, MADECASSOSIDE, DIMETHICONOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B51738/1).

LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin...

864,00 Kč