0

LA ROCHE-POSAY Anthelios Tónovaný zmatňující gel-krém na obličej SPF 50+ 50 ml

Poskytuje velmi vysokou, širokospektrální a fotostabilní ochranu před UVA/UVB zářením. Chrání před škodlivými vlivy slunce. Zmatňuje a sjednocuje pleť.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
700,00 Kč Vč. DPH

(14,00 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Anthelios Tónovaný zmatňující gel-krém na obličej SPF 50+ 50 ml

LA ROCHE-POSAY Anthelios Tónovaný zmatňující gel-krém na obličej SPF 50+ poskytuje velmi vysokou ochranu před sluncem, sjednocuje pleť a zabraňuje jejímu lesku. Je vhodný pro mastnou až smíšenou pleť. Obsahuje patentovaný filtrační systém Mexoplex®, který chrání před UVA a UVB zářením, a Termální vodu z La Roche-Posay, která má zklidňující, antioxidační a prebiotické účinky. Patentovaná technologie AIRLICIUM® působí proti lesku pleti a nadměrné produkci mazu. Testováno pod dermatologickou kontrolou. Díky textuře dry touch je pleť na dotek suchá a zmatněná. Nezanechává bílé stopy. Velmi voděodolný. Hypoalergenní. Nekomedogenní. Bez parfému.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337875545891
3337875545891
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
La roche
Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení nebo osušení ručníkem. Pouze k vnějšímu použití.
AQUA / WATER, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, SILICA, ETHYLHEXYL TRIAZONE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, OCTOCRYLENE, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIMETHICONE, PERLITE, PROPYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, INULIN LAURYL CARBAMATE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, PEG-8 LAURATE, PHENOXYETHANOL, STEARIC ACID, STEARYL, ALCOHOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, ZINC GLUCONATE.
Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. Upozornění: Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany.

LA ROCHE-POSAY Anthelios...

700,00 Kč