0

LA ROCHE-POSAY Cicaplast B5 Sérum 30 ml

Extra regenerační a hydratační sérum s vysokou koncentrací provitaminu B5.
Více informací
LA ROCHE-POSAY
Skladem
945,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Cicaplast B5 Sérum je vhodné pro dehydrovanou, podrážděnou a poškozenou pokožku. Od poškození způsobených každodenními vnějšími faktory (vítr, vliv počasí, nečistota) až po následky povrchových dermatologických zákroků. Sérum obsahuje nejvyšší koncentraci 10% provitaminu B5 v kombinaci s Aqua Posae v séru, která napomáhá procesu obnovu kožní bariéry. Exclusivní ochranné složení napomáhá chránit podrážděnou pokožku obličeje. Pokožku okamžitě intenzivně hydratuje a zklidňuje. Pleť je regenerovaná a chráněna před dalším podrážděním a vysušením. Zlepšuje se textura pleti a její tón je rovnoměrnější. Benefity: Obnovuje kožní bariéru a chrání ji před vnějšími vlivy. Poskytuje pokožce až 24-hodinovou hydrataci. Chrání pokožku proti podráždění a suchosti.
LA ROCHE-POSAY

Parametry

EAN
3337875837804
3337875837804
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
La Roche-Posay S.A.
Akce
La roche
Ráno a/nebo večer naneste 1-2 kapky na obličej a krk. Před použitím dalších produktů v rámci péče o pleť vyčkejte 1 minutu. Pro maximální ochranu pleti před známkami stárnutí vlivem slunečního záření použijte ráno ochranný faktor SPF 50.
Aqua, Panthenol, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Sodium Hyaluronate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Xanthan Gum, Octyldodecanol, Tocopherol, Phenoxyethanol.

LA ROCHE-POSAY Cicaplast B5...

945,00 Kč