0
  • Antické opálení se slevou 150

LA ROCHE-POSAY Anthelios UVMUNE 400 tónovaný fluid SPF 50+ 50 ml

Revoluční ochrana s filtrem proti ultradlouhovlnnému UVA záření. Až 12-hodinový matující efekt. Neštípe v očích. Vhodné pro citlivou mastnou pleť.
Více informací
La Roche-Posay
Skladem
567,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Testováno pod dermatologickou kontrolou na citlivé a reaktivní pleti a pleti se sluneční intolerancí. Nekomedogenní. Pro pocit čisté pleti. Poskytuje ochranu před UVB, UVA zářením a hyperpigmentací způsobenou viditelným světlem a oxidačním stresem z infračeveného záření a znečištění. Vhodné pro citlivou pleť a pleť se sluneční intolerancí.
La Roche-Posay

Parametry

EAN
3337875847087
3337875847087
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Fluid
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
La Roche-Posay S.A.
Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete.
Aqua / Water / Eau, Alcohol Denat., Triethyl Citrate, Diisopropyl Sebacate, Silica, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Propanediol, C12-22 Alkyl Acrylate/Hydroxyethylacrylate Copolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Methoxypropylamino Cyclohexenylidene Ethoxyethylcyanoacetate, Perlite, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Bixa Orellana Seed Extract, Caprylyl Glycol, Ci 77491 / Iron Oxides, Ci 77492 / Iron Oxides, Ci 77499 / Iron Oxides, Citric Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Drometrizole Trisiloxane, Hydroxyethylcellulose, Maltodextrin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Pentylene Glycol, Silica Silylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Triethanolamine, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Zinc Pca, Parfum / Fragrance (F.I.L. N70018388/1)
Nadměrná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunečnímu záření. Nezůstávejte na slunci dlouho, ani když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte produkt opakovaně v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo sušení ručníkem. Snížení množství prostředku značně sníží úroveň ochrany. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. Pokud již z pumpičky nevychází žádný přípravek, protřepejte přípravek, stiskněte tubu a současně zatlačte na pumpičku.

LA ROCHE-POSAY Anthelios...

567,00 Kč