0

LA ROCHE-POSAY Anthelios UVMUNE 400 krém SPF 50+ 50 ml

Hydratační krém pro maximální ochranu kůže před dlouhovlnným UVA zářením. Poskytuje až 24hodinovou hydrataci. Velmi odolný vůči vodě a písku. Neštípe v očích. Vhodný pro citlivou pleť. Bez parfemace.
Více informací
La Roche-Posay
Skladem
631,00 Kč Vč. DPH

(12,62 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Anthelios UVMUNE 400 krém SPF 50+ 50 ml

Přípravek poskytuje velmi vysokou ochranu. Pomáhá předcházet oxidativnímu stresu vzniklému i v důsledku infračerveného záření a znečištění. Nezanechává bílé stopy na kůži. Testováno pod dermatologickou kontrolou na citlivé a reaktivní pleti. Vhodné i pro pokožku se sklonem ke sluneční alergií.
La Roche-Posay

Parametry

EAN
3337875797719
3337875797719
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
La Roche-Posay S.A.
Akce
La roche
Určeno pro denní užití a při sluneční expozici. Nanášejte opalovací krém těsně před vystavením slunci. Nanášejte opakovaně, v dostatečném množství pro zajištění ochrany, obzvláště po plavání, pocení či osušení.
Aqua / Water / Eau, Diisopropyl Sebacate, Alcohol Denat, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diisopropyl Adipate, PEG-8, Dipropylene Glycol, C12-22 Alkyl Acrylate/Hydroxyethylacrylate Copolymer, Glycerin, Drometrizole Trisiloxane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methoxypropylamino Cyclohexenylidene Ethoxyethylcyanoacetate, Silica, Tocopherol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Acrylates Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Polyacrylate, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Triethanolamine, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (F.I.L. N283506/1).
Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek. Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Pro dobrou ochranu dětí používejte pokrývku hlavy, tričko a brýle. Před aplikací nejdříve naneste do dlaní. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. Uchovávejte mimo dosah dětí.

LA ROCHE-POSAY Anthelios...

631,00 Kč