0

GREEN IDEA Hematogreen 90 tobolek

Pro podporu krvetvorby, srdeční činnosti a oběhové soustavy.
Více informací
Green idea
Skladem
301,00 Kč Vč. DPH

(3,34 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

GREEN IDEA Hematogreen 90 tobolek

Hematogreen je směs bylin a vitamínů, které podporují krvetvorbu (hematopoézu). Železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu a k normálnímu přenosu kyslíku v těle. Železo je proto důležité pro normální zásobení těla kyslíkem, podporuje správnou funkci imunitního systému a snižuje míru únavy a vyčerpání. Vitamín C zlepšuje vstřebatelnost železa do těla. Kyselina listová má obdobnou funkci jako železo, je proto důležitá k podpoře krvetvorby. Vitamín B12 podporuje tvorbu červených krvinek a zlepšuje vstřebatelnost železa. Bylinný komplex obsahuje přesličku, štětku lesní, vinnou révu, granátové jablko, černý bez, ženšen, piperin, konopici, česnek a anděliku. Bylinný komplex podporuje činnost kardiovaskulárního aparátu (pružnost), zlepšuje pevnost vlásečnic, pozitivně ovlivňuje krvetvorbu, podporuje krevní oběh v jemných kapilárách a zlepšuje transport kyslíku.
Green idea

Parametry

EAN
8595643609946
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green Idea
2 tobolky denně.
Vitamín C (kyselina askorbová), Štětka lesní (Dipsacus fullonum) standardizovaný extrakt z kořene (10:1), Přeslička rolní (Equisetum arvense) standardizovaný extrakt z celé rostliny (křemík 7 %), Vinná réva (Vitis vinifera) standardizovaný extrakt ze slupky (resveratrol 10 %), Granátovník obecný (Punica granatum) standardizovaný extrakt ze slupky (10:1), Ženšen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), Černý česnek fermentovaný (Allium sativum) standardizovaný extrakt z palice (10:1), Bez černý (Sambucus nigra) standardizovaný extrakt z plodu (10:1), Andělika čínská (Angelica sinensis) standardizovaný extrakt z kořene (5:1), Konopice (Galeopsis) standardizovaný extrakt z celé rostliny (10:1), Železo (monohydrát síranu železnatého), Niacin (kyselina nikotinová) – vitamin B3, Kyselina pantotenová – vitamin B5, Pepřovník černý (Piper nigrum) standardizovaný extrakt z nezralých plodů (piperin 95 %), Riboflavin – vitamin B2, Pyridoxin – vitamin B6, Thiamin – vitamin B1, Kyselina listová – vitamin B9, Biotin - vitamin H, Kyanokobalamin – vitamin B12, stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku.

GREEN IDEA Hematogreen 90...

301,00 Kč