0

Cannaderm Mycosin Forte sérum 10+2 ml

Mycosin FORTE sérum je určeno pro speciální péči o nehty se sklonem k výskytu plísní (mykóz).
Více informací
Cannaderm
Skladem
150,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Účinné složení pečuje o nehty postižené plísní, vytváří nepříznivé prostředí pro množení nehtových plísní, čistí nehty, zlepšuje vzhled a pevnost nehtů, zmírňuje lámání, nevzhledné zabarvení a třepení nehtů.n n Aktivní látky působí ve všech vrstvách nehtů. Certifikovaná přírodní kosmetika.n n Sérum lze používat dlouhodobě i v rámci prevence.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059736338
8594059736338
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
12 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Důkladně protřepejte. Před aplikací nehty očistěte a odlakujte. Sérum rozetřete na postižené nehty i jejich okolí a nechce pár vteřin uschnout. Pro maximální účinek ošetřujte nehty pravidelně i po odeznění příznaků, například při každé manikúře/pedikúře.
Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Copaifera Officinalis Resin, Olea Europaea Fruit Oil, Menthol, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Carapa Guaianensis Seed Oil, Citrus Limon Peel Oil, Salicylic Acid, Salvia Officinalis Oil, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Eugenol, Citral, Limonene, Linalool. Účinné látky: konopný olej, hřebíček, citrusová silice, batterikal.
Nevhodné pro děti do 3 let. Při aplikaci nejezte a nepijte. Po aplikaci si důkladně omyjte ruce. Neaplikujte sérum do očí a na sliznice. Skladujte mimo dosah dětí.

Cannaderm Mycosin Forte...

150,00 Kč