0

Tetesept Mořská sůl proti nachlazení 80 g

Speciální přísada do koupele pro zdravou pokožku. Vhodná zejména v chladném ročním období s blahodárným účinkem na dýchací cesty. Unikátní složení kombinuje eukalyptový, rozmarýnový, kafrový a tymiánový olej. Veganský produkt.
Více informací
Tetesept
Brzy skladem
31,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Vybraná kombinace rostlin byla vytvořena na základě konkrétní potřeby vyrovnání se s chladným obdobím. Éterické oleje se ve spojení s teplou vodou rozvinou a díky jejich příznivým účinkům pomáhají uvolnit celé tělo. Zažijte pocit snadnějšího dýchání a celkový pocit blaha. Kromě toho mořská sůl tetesept udržuje pokožku zdravou přirozeným způsobem díku obsahu minerálů.

Vzácná mořská sůl „La Baleine“ od značky tetesept vzniká ve francouzských saliništích. V interakci vody, slunce a větru sůl přirozeně krystalizuje s minerály a stopovými prvky z mořské vody do formy bílého zlata.

Produkt je vyvinut podle nejnovějších vědeckých poznatků. Kožní kompatibilita je dermatologicky potvrzena. Bez konzervačních látek, parafinů, silikonů, minerálních olejů a alkalických mýdel.

Tetesept

Parametry

EAN
4008491480420
4008491480420
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sůl
Velikost balení
80 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Tetesept Pharma GMBH
Nasypte mořskou sůl tetesept do proudu tekoucí vody o teplotě 36-38 °C a vychutnejte si 10-20minut trvající koupel. Po použití omyjte vanu horkou vodou a odstraňte zbytky produktu.

Maris Sal, Camphora, Perfume, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Citrus Limon Peel Oil, Thymus Vulgaris Leaf Oil, Linol, Hybrida 005, Cialo 20, Cialo Herbate Oil, Lavandula 20, Cialo Herbate O5.

Nevhodné pro děti. Použijte pouze na zdravou pokožku. Vyhněte se kontaktu s citlivými částmi těla.

Tetesept Mořská sůl proti...

31,00 Kč