1

DOLOGRAN Mg Ca D3 C K2 60 tablet

Tablety s obsahem hořčíku a vápníku z přírodních zdrojů ve vyváženém poměru obohaceno o vitamíny pro podporu zdraví.
Více informací
DOLOGRAN
Skladem
221,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vitamíny C, D3 přispívají ke správné imunitě a vitamín K2 v kombinaci s vitamínem D3 přispívají k lepšímu využití vápníku a udržení zdravých kostí a zubů. Dologran Tablety Mg, Ca, D3, C, K2 je vhodný v případech, kdy může hrozit nedostatek minerálů vápníku a hořčíku, které jsou důležité pro správný vývoj těla a udržení jeho správných funkcí a dále při nedostatku vitamínů C, D, K2 MK7 například: pro podporu správné imunitní činnosti (vitamín D, C), u lidí unavených a vyčerpaných, pobývajících v uzavřených prostorech bez přímého slunečního svitu, jako podpora pro doplnění vitamínu D, u sportovců a fyzicky pracujících, pro podporu správné srážlivost krve (vitamín K2), u žen kolem menopauzy, pro podporu zdravých kostí (Ca, Mg, D3, K2), u všech seniorů, u lidí nadužívající alkohol, u lidí dodržujících některé diety (málo pestrá a nutričně nevyvážená strava), při zvýšených nárocích na psychickou pohodu a lepší zvládání stresu (Mg).
DOLOGRAN

Parametry

EAN
8594182870145
8594182870145
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Farmex EU SE
1–2 tablety denně, zapít dostatečným množstvím tekutin.
Vápník (uhličitan vápenatý), hořčík (uhličitan hořečnatý), plnidlo: mikrokrystalická celulóza, vitamin C (kyselina L-askorbová), plnidlo: polyvinylpyrolidon, nosič: stearan hořečnatý, vitamin K2 (MK7), vitamin D3 (cholekarciferol).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě do 25 °C. Po otevření spotřebujte do 90 dní.

DOLOGRAN Mg Ca D3 C K2 60...

221,00 Kč