0

ORTHOMOL Arthroplus 30 denních dávek

Doplněk stravy pro namáhané klouby a pro normální funkci chrupavky a kosti. Obsahuje minerální látky a vitamíny.
Více informací
ORTHOMOL
Skladem
1 345,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Orthomol arthroplus je doplněk stravy. Důležité mikroživiny pro chrupavku a kost. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavky a kosti. Vitamin D, vitamin K, vápník, hořčík, mangan a zinek přispívají k zachování normálního stavu kosti. Vitamin B6 přispívá k normální syntéze cysteinu. Naše tělo má jisté predispozice.

Zdravotní stav ovlivňuje řada faktorů, ale moderní medicína již umožňuje mnohé procesy upravit, v případě těch negativních zmírnit nebo zpomalit či dokonce optimalizovat funkce jednotlivých systémů. Pozoruhodné výsledky prokazuje orthomolekulární medicína, která cestou vysokých dávek přírodních biologicky aktivních látek podporuje správnou funkci imunitního, oběhového nebo dalších systémů v lidském těle tak, aby onemocnění předcházela anebo podporovala jejich probíhající léčbu.

Zakladatelem a průkopníkem orthomolekulární medicíny je dvojnásobný laureát Nobelovy ceny profesor Linus Pauling, který již v roce 1968 stanovil její definici a své závěry zveřejnil v prestižním vědeckém časopise Science. Základní princip orthomolekulární medicíny definoval tak, že se „jedná o zachování dobrého zdravotního stavu a o léčbu nemocí pomocí řízených změn přesných koncentrací látek, které se v lidském těle běžně vyskytují“. V praxi to znamená, že je třeba dodat každý den lidskému tělu odpovídající množství vitaminů, stopových prvků a minerálních látek, a to ve správné koncentraci a kombinaci, což zajistí a udrží jeho správné fungování a obranyschopnost. Co je však specifické nebo jedinečné, je právě správná kombinace těchto vitaminů, minerálních látek a stopových prvků s dalšími velmi důležitými přírodními látkami, ať už jsou to výtažky z ovoce, zeleniny a bylin s vysokým obsahem látek, rostlinných barviv nebo rybích olejů.

ORTHOMOL

Parametry

EAN
4260022693635
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek/Tobolky
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orthomol GmbH

Denně rozmíchejte obsah jednoho sáčku do 150 – 200 ml neperlivé vody a vypijte v době jídla nebo po jídle společně s užitím dvou tobolek.

K pokrytí specifických, zvýšených požadavků na mikroživiny doporučujeme pravidelné a dlouhodobé užívání. Délku užívání konzultujte se svým ošetřujícím lékařem.

Dextróza, hydrolizovaný kolgen (hovězí, 14%), maltodextrin, kalcium laktát, D-glukosamin sulfát (z korýšů, 7,5%), rybí olej (5,4%), kyselina jablečná, kyselina L-askorbová, kyselina citronová, chondroitin sulfát (2,4%), magnezium karbonát, hovězí želatina, DL-alfa-tokoferyl acetát. glycerol (zvlhčovadlo), N-acetyl-L-cystein: glukonát zinku, extrakt z citrusů z obsahem bioflavonoidů (z Citrus sp.), acesulfam K (sladidlo), silikon dioxid (protispékavá látka), nikotinamid, emulgátor sojový lecitin, kalcium D-panthotenát, směs tokoferonů, kyselina hyaluronová extrakt z kuřat, sodium hyaluronát (0,4%), pyridoxin hydrochlorid, oxid titaničitý (barvivo), riboflavin, thiamin mononitrát, siran manganatý, beta-karoten, síran měďnatý, extrakt z Aksamitníku vzpřímeného (Tagetes erecta) s obsahem luteinu, barevné oxidy železa, retinyl acetát, kyselina, pteroylmonoglutamova, lykopen z rajčete (z Solanum lycopersicum), D-biotin, molybdenan sodný, selenan sodný, fyllochynon, cholekalciferon, cyanokobalamin.

Není dovoleno překračovat doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhražka pestré a vyvážené výživy. Dbejte na zdravý životní styl. Uložte mimo dosah malých dětí. Orthomol arthroplus by neměl být užíván v těhotenství, v době kojení a u dětí. Při užívání léků, které ovlivňují krevní srážlivost, by měly být často kontrolovány parametry srážlivosti krve, především při zahájení a ukončení léčení. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

ORTHOMOL Arthroplus 30...

1 345,00 Kč