0

EDENPHARMA Kolostrum Kozí junior 30 tablet

Kozí kolostrum také zvané mlezivo obsahuje vysoké množství bioaktivních látek a živin, které se díky svému přirozenému původu skvěle vstřebávají. Doplněk stravy podporuje imunitu, pomáhá zregenerovat svaly, bojovat s únavou či upravit trávicí potíže.
Více informací
EDENPHARMA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
290,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Kolostrum se získává vymrazováním (lyofilizací) – tekutina se zamrazí na přibližně - 40 °C. Při nízkém tlaku (téměř vakuum) pak vlhká složka sublimuje a zůstává jen sušina. Proces končí při zhruba +40 ° C, proto je to nejšetrnější způsob vůbec.

Jaké je složení kolostra a čím je výjimečné?

Co se týče samotného složení, kolostrum má vysokou výživovou hodnotu, kromě vitamínů A, C, E a B12, minerálů, jako jsou vápník, fosfor, draslík a důležité aminokyseliny, i specifické protilátky, imunoglobuliny IgG, IgA, IgM, IgE a IgD, které se vážou na bakterie, viry a houby, čímž napomáhají neutralizovat a následně odstraňovat cizorodé látky z organismu. Lactoferin zajišťuje transport železa v organismu a je tak považován za hlavní regulátor obranyschopnosti.

Kozí kolostrum má nižší obsah kaseinu (mléčné bílkoviny) než kravské, a je proto snáze stravitelné. Především pro lidi s alergií na mléčnou bílkovinu a děti je to významný rozdíl. U mléka se uvádí, že až 93% lidí, kteří problematicky tráví kravské mléko tento problém u kozího nemají.

EDENPHARMA

Parametry

EAN
8588005836289
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Benevit s.r.o.
1-2 tablety denně po jídle
Kozí kolostrum 150 mg, dextróza, jahodový aroma, emulgátor: stearan hořečnatý rostlinného původu.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

EDENPHARMA Kolostrum Kozí...

290,00 Kč