0

VITAL PROTEINS Collagen peptides 284 g

Doplněk stravy. Kolagen označovaný za naprostou jedničku v USA. Nyní dostupný i v České republice. Podporuje zdravý životní styl a mladistvý vzhled. Má výživovou a regenerační hodnotu. Je bez příchutě. Vhodný do teplých i studených nápojů.
Více informací
VITAL PROTEINS

Velikost balení:

284 g
567 g
Skladem
731,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Kolagenové peptidy jsou malé, rozpustné částice bílkovin získávané z hovězího nebo mořského zdroje. Kolagen je po vodě druhou nejzastoupenější látkou v lidském těle. Nachází ve všech našich pojivových tkáních, šlachách, vazech a kostech. Společně s tím, jak stárneme, si naše těla přirozeně vytváří čím dál méně kolagenu, a proto doporučujeme zařadit kolagenový doplněk stravy do vaší běžné stravy. Kolagenové peptidy Vital Proteins jsou bioaktivní, což znamená, že je naše tělo snadno stráví a vstřebá. Produkt neobsahuje umělá ochucovadla ani barviva.
VITAL PROTEINS

Parametry

EAN
8593893782587
8593893782587
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
284 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vital Proteins
Smíchejte 1-2 odměrky s 250 ml tekutiny a důkladně promíchejte. Denně užívejte max. 2 odměrky. Kolagenové peptidy jsou skvělé pro přidání do vody, kávy, smoothies, pokrmů a dalších. Výborně se smíchávají s teplými i studenými nápoji a lze je užívat kdykoli během dne.
Kolagenové peptidy (z hovězího). Může obsahovat stopy mléka.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Udržujte mimo dosah dětí. Není určeno dětem do 3 let. Skladujte na chladném a suchém místě. Nepoužívejte, pokud je ochranná plomba uzávěru porušená nebo chybí.

VITAL PROTEINS Collagen...

731,00 Kč