0

VITAL PROTEINS Marine collagen 221 g

Doplněk stravy. Mořský kolagen. Jedná se o neochucené kolagenové peptidy v prášku vyrobené z šupin bělomasých ryb. Kromě benefitů spojených s užíváním kolagenu samotného, je mořský kolagen vhodný také pro pescetariány a osoby, které vyhledávají alternativu k hovězí variantě.
Více informací
VITAL PROTEINS
Skladem
823,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kolagenové peptidy jsou malé, rozpustné částice bílkovin získávané z hovězího nebo mořského zdroje. Kolagen je po vodě druhou nejzastoupenější látkou v lidském těle. Nachází ve všech našich pojivových tkáních, šlachách, vazech a kostech. Společně s tím, jak stárneme, si naše těla přirozeně vytváří čím dál méně kolagenu, proto doporučujeme zařadit kolagenový doplněk stravy do běžné stravy. Kolagenové peptidy od Vital Proteins jsou bioaktivní, což znamená, že je naše tělo snadno stráví a vstřebá. Produkt neobsahuje umělá ochucovadla ani barviva.
VITAL PROTEINS

Parametry

EAN
8593893782624
8593893782624
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
221 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vital Proteins
Smíchejte 1-2 odměrky s 250 ml tekutiny a důkladně promíchejte. Denně užívejte max. 2 odměrky. Kolagenové peptidy jsou skvělé pro přidání do vody, kávy, smoothies, pokrmů a dalších. Výborně se smíchávají s teplými i studenými nápoji a lze je užívat kdykoli během dne.
Kolagenové peptidy (z ryb). Může obsahovat stopy mléka.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Udržujte mimo dosah dětí. Není určeno dětem do 3 let. Skladujte na chladném a suchém místě. Nepoužívejte, pokud je ochranná plomba uzávěru porušená nebo chybí.

VITAL PROTEINS Marine...

823,00 Kč