0

SWISS Colavital 70 kostiček

Čistý lyofilizovaný kolagen se speciální přísadou RSVital™, extraktem růže šípkové, která pomáhá udržovat klouby zdravé, pružné a pohyblivé.
Více informací
Swiss
Brzy skladem
394,00 Kč Vč. DPH

(5,63 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

SWISS Colavital 70 kostiček

Přípravek byl speciálně vyvinut pro péči o klouby a je na českém trhu ojedinělá! Colavital™ je určen pro lidi všech věkových kategorií: pro děti a dospívající mládež, pohybově aktivní lidi a sportovce, pro lidi s nadměrně zatěžovanými klouby, např. vlivem nadváhy, ale i pro starší, s pohybovými, kloubními obtížemi.
Swiss

Parametry

EAN
8594059734457
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kostičky
Velikost balení
70 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 kostička denně, nejlépe 20 minut před jídlem. Pro dosažení efektivního účinku doporučujeme užívat nejméně 2 měsíce. Podle potřeby je možné dávkování navýšit.
Čistý lyofilizovaný kolagen typu I (nativní, bovinní); aroma: malinové aroma; RSVital™ (1extrakt z plodů růže šípkové); sladidlo: fruktóza; barvivo: barva z červené řepy; stabilizátor: oxid křemičitý; sladidlo: sukralóza.
Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Balení obsahuje sáčkový pohlcovač vlhkosti, který není určen ke konzumaci! Výrobek je vhodný pro diabetiky, těhotné a kojící ženy.

SWISS Colavital 70 kostiček

394,00 Kč