0

PRIESSNITZ Péče o klouby kolageny + boswellie 90+30 tablet

Doplněk stravy přispívající k podpoře hybnosti a pružnosti kloubů, normální funkci chrupavek a k udržení normálního stavu kostí.
Více informací
PRIESSNITZ
Skladem
301,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Priessnitz® Péče o klouby přispívá díky obsahu boswellie k podpoře hybnosti a pružnosti kloubů, díky vitaminu C k normální tvorbě kolagenu, pro normální funkci chrupavek, a díky vitaminům K a D k udržení normálního stavu kostí. Dále je péče obohacena o tři, zákazníky žádané, typy kolagenů. Kromě hydrolyzovaných kolagenů typu I a II je tato speciální peče o klouby obohacena také o 40 μg nativního kolagenu typu II. Tedy o kolagen zachovány ve své přírodní podobě. 4 měsíční péče o vaše klouby.
PRIESSNITZ

Parametry

EAN
8594059737205
8594059737205
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 tableta denně.
Extrakt Boswellie, kolagen typu I a II, nativní kolagen typu II, extrakt řebříčku obecného, vitamin C (kyselina askorbová), vitamin K1 (fyllochinon),vitamin D3 (cholekalciferol); zpevňující látky: hydrogenfosforečnan vápenatý, mikrokrystalická celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy, plnidlo:maltodextrin, potah: hydroxypropylmethylcelulóza, talek, protispékavá látka: stabilizátor: oxid křemičitý.
Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí!

PRIESSNITZ Péče o klouby...

301,00 Kč