0

MOVIT ENERGY Kloubní výživa Glukosamin + Chondrotin Premium 90 tablet

Prémiová komplexní kloubní výživa obsahuje velmi dobře vstřebatelný komplex ověřených látek pro podporu chrupavky a funkce kloubů. Produkt je vhodný pro aktivní sportovce, pro osoby s nadváhou, sedavým zaměstnáním, fyzicky pracující i pro starší generaci.
Více informací
MOVIT ENERGY
Skladem
574,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Doplněk stravy obsahuje komplex prospěšných látek, jejichž vstřebatelnost je podpořena extraktem z černého pepře obsahujícího piperin.

Glukosamin hydrochlorid - je látka přirozená tělu, která napomáhá při tvorbě šlach, chrupavek a vazů. Chrání klouby a napomáhá k lepší pohyblivosti.

Chondroitin sulfát - napomáhá při metabolické rovnováze chrupavek. Pro aktivní sportovce se doporučuje doplňovat pravidelně pro předejití kloubních potíží.

Kurkuma dlouhá - působní antioxidačně a detoxikačně. Má blahodárné účinky na činnost jater, trávení a správnou hladinu cukru v krvi.

Vrba bílá - přispívá k relaxaci a zdravému spánku.

Vitamin C - je antioxidant, přispívá k podpoře imunitního systému.

MOVIT ENERGY

Parametry

EAN
8594202101501
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy s.r.o.
Intenzivní kloubní kúra: 3 tablety denně (možno užít najednou) po dobu 2 měsíců, poté 2 měsíce vynechat. Běžné udržovací dávkování: 1-2 tablety denně.
D-glukosamin hydrochlorid, chondroitin sulfát sodný, plnidlo mikrokrystalická celulóza, Boswellia serrata extrakt, Curcuma longa extrakt, Salix alba extrakt, kroskarmelóza - protispékavá látka, Povidon K30, L-askorbová kyselina, oxid křemičitý a stearan hořečnatý-protispékavé látky, Povidon K90, extrakt Piper nigrum, serrapeptáza, hypromelóza, karboxymetylcelulóza, kyselina L-vinná. Potah: talek, PVA, hypromelóza, PEG, oxid železa červený - barvivo.
Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré a vyvážené stravy.

MOVIT ENERGY Kloubní výživa...

574,00 Kč