0
  • Krátká expirace

KLORANE Šampon s BIO mátou vodní 400 ml

Osvěžující šampon hloubkově čistí a detoxikuje vlasovou pokožku a zároveň ji chrání před znečištěným ovzduším. Transparentní, lehká textura. Mátová vůně.
Více informací
KLORANE
Skladem
425,00 Kč Vč. DPH

(1,06 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Šampon s BIO mátou vodní 400 ml

Šampon je obohacen o BIO mátu vodní (Mentha aquatica L.), účinnou látku známou pro svou vysokou koncentraci antioxidantů, která poskytne vašim vlasům opravdový detox. Šampon je ideální pro obyvatele měst, protože intenzivně čistí vlasy a vlasovou pokožku, které denně čelí znečištěnému ovzduší. Jemné bioodbouratelné složení odstraňuje nečistoty a detoxikuje, aniž by vlasy vysušovalo. Vaše vlasy budou čisté a budou moci znovu dýchat. Šampon je vhodný pro přírodní, barvené či melírované vlasy.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770144871
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
400 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Expirace
13.9.2024
Akce
KLORANE
Používejte tak často, jak je potřeba.\n • Naneste na mokré vlasy a pokožku hlavy.\n • Napěňte šampon a jemně vmasírujte.\n • Opláchněte vlasy a pokožku hlavy.
WATER (AQUA). DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. ZINC COCETH SULFATE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. LAURETH-3. SODIUM COCOAMPHOACETATE. MALEIC ACID. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. MENTHA AQUATICA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL (MENTHA VIRIDIS LEAF OIL). EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF/TWIG OIL. BENZYL SALICYLATE. CAMPHOR. CARAMEL. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GREEN 5 (CI 61570). LIMONENE. LINALOOL. MENTHOL. PROPANEDIOL. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

KLORANE Šampon s BIO mátou...

425,00 Kč