0
  • Krátká expirace

KLORANE Tuhý šampon s ovsem 80 g

Tuhý šampon 2 v 1 pro mytí a rozčesávání vlasů celé rodiny. Složení s vysokou snášenlivostí, hypoalergenní. Myje, rozčesává, navrací hebkost. Jemně voní.
Více informací
KLORANE
Skladem
259,00 Kč Vč. DPH

(3,24 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Tuhý šampon s ovsem 80 g

Šampon s BIO ovsem pečuje o vlasy celé rodiny, včetně dětí od 3 let. Jeho úsporná, praktická a přenosná velikost odpovídá 2 flakonům šamponu o objemu 200 ml. Kombinuje účinnost šamponu s výhodami kondicionéru. Mimořádně jemné veganské složení bez mýdla a sulfátů zaručuje šetrné každodenní mytí. Díky výtažku z organicky pěstovaného ovsa zanechává vlasy čisté a hydratované a zároveň usnadňuje jejich rozčesávání. Vlasy zůstávají po celé své délce lesklé a pružné. Cíl zero waste: méně vody, méně plastu a více jemnosti s minimalistickým bioodbouratelným složením, se 100% recyklovatelným obalem. Benefity
KLORANE

Parametry

EAN
3282770145281
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Tuhý šampon
Velikost balení

80 g
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Expirace
31.7.2024
Akce
KLORANE
Používejte tak často, jak je potřeba.\n • Naneste a navlhčete vlasy i tuhý šampon a vytvořte pěnu.\n • Napěňte vlasy od kořínků ke konečkům.\n • Opláchněte vlasy a vlasovou pokožku.
TRITICUM VULGARE (WHEAT) STARCH (TRITICUM VULGARE STARCH). SODIUM COCOYL ISETHIONATE. DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE. CETEARYL ALCOHOL. WATER (AQUA). GLYCERIN. HYDROGENATED CASTOR OIL. ZEA MAYS (CORN) STARCH (ZEA MAYS STARCH). AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). ACRYLAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE/ACRYLAMIDE COPOLYMER. COCAMIDOPROPYL BETAINE. DECYL GLUCOSIDE. FRAGRANCE (PARFUM).
Při zasažení očí okamžitě důkladně opláchněte vodou.

KLORANE Tuhý šampon s ovsem...

259,00 Kč