0

KLORANE Šampon-maska 2v1 v prášku s BIO kopřivou a jílem 8x3 g

Čisticí pudr 2v1 s bio kopřivou šetrně myje vlasovou pokožku a mastné vlasy již od kořínků. Prášek v kontaktu s vodou pění. Snižuje tvorbu mazu. Má svěží lehkou vůni.
Více informací
KLORANE
Brzy skladem
358,00 Kč Vč. DPH

(14,92 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

KLORANE Šampon-maska 2v1 v prášku s BIO kopřivou a jílem 8x3 g

Inovativní přípravek ve formě pudru. Je speciálně vyvinutý pro mytí mastné vlasové pokožky v jednom snadném kroku bez podráždění. Péče o vlasy s opravdovým „sacím“ účinkem vděčí za své schopnosti známým rostlinným aktivním složkám: kořen kopřivy čistí vlasy a snižuje tvorbu kožního mazu a jíl má vysokou absorpční schopnost. Po nanesení na mokré vlasy se prášek promění v pěnu, která rychle odstraňuje nečistoty a přebytečný maz. Mastná vlasová pokožka je pročištěna a je obnovena její rovnováha, což umožní prodloužit intervaly mezi mytím vlasů na 48 hodin. Vlasy jsou pružné a lehké a zůstávají déle čisté. Bioodbouratelné složení. 100% recyklovatelný ekologicky navržený obal. Výhoda Bioodbouratelné složení**. Při výrobě bylo použito o 80 % méně vody***. Účinný, ekologicky šetrný produkt pro péči o pokožku se 100% recyklovatelným balením a účinnými látkami na rostlinné bázi, které byly vypěstovány s ohledem na okolní ekosystém.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770142044
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Prášek
Velikost balení
24 g
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
ADerma
Obsah balení nasypte do dlaně a naneste na mokré vlasy a vlasovou pokožku. Napěňte šampon a jemně vmasírujte do pokožky hlavy a nechejte několik minut působit. Napěňte šampon a jemně vmasírujte do pokožky hlavy a nechejte několik minut působit.
SODIUM COCOYL ISETHIONATE. ZEA MAYS (CORN) STARCH (ZEA MAYS STARCH). ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). HECTORITE. KAOLIN. COCONUT ACID. ACACIA SENEGAL GUM. URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT (URTICA DIOICA ROOT EXTRACT). GLYCERYL LAURATE. BAMBUSA ARUNDINACEA JUICE. FRAGRANCE (PARFUM). LIMONENE. POLYQUATERNIUM-10. POLYSORBATE 20. PROPYLENE GLYCOL. WATER (AQUA). XANTHAN GUM.
V případě zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Nevdechujte. Nepolykejte. Pro vnější použití.

KLORANE Šampon-maska 2v1 v...

358,00 Kč