0

KLORANE Tuhý šampon s mangem 80 g

Ekologický tuhý šampon s luxusní vůní. Hluboce vyživuje vlasy a zanechává je lesklé, jemné a pružné. Vhodný pro suché a matné vlasy.
Více informací
KLORANE
Skladem
224,00 Kč Vč. DPH

(2,80 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Tuhý šampon s mangem 80 g

Šampon s mangem je určen pro každodenní péči o suché vlasy. Vyživující a bohaté složení bez mýdla je bohaté na jemné surfaktanty, které šetrně čistí poškozené vlasy bez života. Naši botanici vybrali mangové máslo pro jeho jedinečné složení, které je známé svou hydratační a vyživující silou. Vlasy jsou hloubkově vyživené již po prvním použití*. Díky krémové pěně, která se snadno oplachuje, usnadňuje šampon rozčesávání a zanechává vlasy posílené. Vlasy jsou intenzivně vyživené, lesklé, hebké, poddajné a chráněné před vysušením.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770139259
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Tuhý šampon
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
ADerma
Používejte tak často, jak je potřeba. Navlhčete vlasy a napěňte tuhý šampon. Jemně vmasírujte od kořínků ke konečkům. Vlasy a pokožku hlavy opláchněte.
TRITICUM VULGARE (WHEAT) STARCH (TRITICUM VULGARE STARCH)*. SODIUM COCOYL ISETHIONATE. DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE. CETEARYL ALCOHOL*. GLYCERIN*. WATER (AQUA)*. HYDROGENATED CASTOR OIL*. ZEA MAYS (CORN) STARCH (ZEA MAYS STARCH)*. MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER (MANGIFERA INDICA SEED BUTTER)*. FRAGRANCE (PARFUM). ACRYLAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE/ACRYLAMIDE COPOLYMER. COCAMIDOPROPYL BETAINE. DECYL GLUCOSIDE*. RED 4 (CI 14700). YELLOW 5 (CI 19140)\n \n *Složky přírodního původu.
V případě kontaktu s očima důkladně vypláchněte vodou.

KLORANE Tuhý šampon s...

224,00 Kč