0

KLORANE Mangový olej pro suché vlasy 100 ml

Olej s mangem s dvojím účinkem je opravdovým elixírem krásy, který je hlavně v létě nezbytný pro výživu a posílení suchých vlasů. Vlasy vyživuje, chrání, rozjasňuje a usnadňuje jejich úpravu.
Více informací
KLORANE
Skladem
477,00 Kč Vč. DPH

(4,77 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Mangový olej pro suché vlasy 100 ml

Tato přírodní péče s dvojím účinkem okamžitě a dlouhodobě vyživuje suché vlasy, aniž by je zatěžovala, a to díky své lehké a vzdušné textuře. Sprej s mangovým olejem nastříkaný na suché nebo mokré vlasy, zejména na konečky, chrání vlasy před vnějšími vlivy a zabraňuje jejich vysoušení. Díky suché a bezoplachové aplikaci je ideální na pláž a poskytuje každodenní ochranu před škodlivými účinky slunce a vnějšími vlivy. Je víceúčelový, lze jej použít i den před použitím našeho šamponu s mangem pro zvýšení vyživujícího účinku.n Výhoda:n • Složení obsahuje 97 % složek přírodního původu, které vyživují a chrání vlasy.n Benefity:n • Obsahuje vyživující mangové máslo bohaté na mastné kyseliny s dlouhým řetězcem, které okamžitě a na dlouhou dobu vyživují suché vlasy.n • Nemastné složení zanechává na vlasech hedvábný závoj, který chrání citlivé vlasy před každodenními vlivy a škodlivými účinky slunce, ale přitom je nezatěžuje.n • Skutečný elixír krásy, obnovuje lesk vlasů po celé délce.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770141030
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
KLORANE
Aplikujte do vlasů osušených ručníkem anebo do suchých vlasů. Před použitím protřepejte, stříkejte ve vzdálenosti 20 cm od vlasů, anebo 3-4 stříknutí do dlaně a poté aplikujte po celé délce vlasů až ke konečkům. Nechte působit. Vhodné pro použití před fénováním k hydrataci vlasů nebo po vysoušení k aplikaci pro krásný a hebký výsledek.
WATER (AQUA)*. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*. ETHYLHEXYL PALMITATE*. PONGAMIA GLABRA SEED OIL*. C9-12 ALKANE*. PENTYLENE GLYCOL*. SODIUM CHLORIDE*. MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER (MANGIFERA INDICA SEED BUTTER)*. FRAGRANCE (PARFUM). HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL)*. LACTIC ACID*. SODIUM BENZOATE. TOCOPHEROL. *97 % složek přírodního původu.
Zamezte styku s očima. Nevdechujte. Používejte v dobře větraných prostorách.

KLORANE Mangový olej pro...

477,00 Kč