0

KLORANE Šampon s BIO lnem pro jemné vlasy 200 ml

Šampon s BIO lnem myje a dodává přirozený objem a pružnost jemným vlasům. Nezatěžuje. Má velmi lehkou texturu a jemnou vůni lučních květin.
Více informací
KLORANE
Skladem
321,00 Kč Vč. DPH

(1,61 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Šampon s BIO lnem pro jemné vlasy 200 ml

Tento Šampon s BIO lnem pro objem vlasů byl vyvinut pro šetrné mytí vlasů, které postrádají objem. Jeho vysoce snášenlivé a bioodbouratelné složení obsahuje 86% složek přírodního původu. Je obohacen o BIO len pěstovaný organicky podle certifikovaného organického zemědělství. Tato rozpustná viskózní rostlinná vlákna jsou známá blahodárnými účinky na vlasy. Poskytují okamžitý a dlouhotrvající objem vlasů od kořínků. Vlasy jsou dokonale čisté, plné textury a zahalené do ochranného filmu, navrací se jim přirozený objem plný pružnosti.n Výhoda:n • Smyslné složení s 86% složek přírodního původu pro dodání objemu a lehkosti jemným vlasům.n • Balené ve 100% recyklovaném a recyklovatelném plastovém flakonu bez krabičky.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770147292
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
KLORANE
Aplikujte na vlhkou vlasovou pokožku. Opláchněte.
WATER (AQUA)*. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. DECYL GLUCOSIDE*. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. LAURYL BETAINE. LAURETH-3. LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT (LINUM USITATISSIMUM SEED EXTRACT)*. BLUE 1 (CI 42090). CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID*. EXT. VIOLET 2 (CI 60730). FRAGRANCE (PARFUM). LIMONENE. MALEIC ACID. PROPYLENE GLYCOL*. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. *86% složek přírodního původu.
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

KLORANE Šampon s BIO lnem...

321,00 Kč