0

KLORANE Maska s BIO máslem cupuaçu 150 ml

Obnovující maska 3v1 s BIO cupuacu intenzivně vyživuje, obnovuje a posiluje velmi suché vlasy. Bohatá na regenerační aktivní BIO složky.
Více informací
KLORANE
Skladem
473,00 Kč Vč. DPH

(3,15 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Maska s BIO máslem cupuaçu 150 ml

Pomocí tohoto luxusního přípravku 3 v 1 můžete přizpůsobit úroveň regenerace a hydratace potřebám vašich vlasů. Lze použít jako klasickou masku, noční masku na délky vlasů nebo jako každodenní přípravek na úpravu vlasů nanášený na konečky.n Benefity:n • Vysoce koncentrovaný přípravek s BIO cupuacu je bohatý na vyživující a hydratační mastné kyseliny (omega 6 a 9), které udržují vodu ve vlasovém vláknu.n • Složení s dvojnásobnou koncentrací aktivní látky vyplňuje hluboké trhlinky v keratinu, vyživuje vlasy a zvyšuje jejich odolnost.n • Silná regenerační síla těchto přírodních aktivních složek dodává vlasům pružnost a usnadňuje rozčesávání velmi suchých vlasů.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770144819
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Maska
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
KLORANE
1. Aplikujte do umytých vlhkých vlasů po celé délce. 5 min. Opláchněte. n 2. Noční maska: Ráno opláchněte.n 3. Bez oplachování: Na konečky.
WATER (AQUA)*. GLYCOL PALMITATE*. BEHENYL ALCOHOL*. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*. COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL (COCOS NUCIFERA OIL)*. THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. DICAPRYLYL CARBONATE*. CETEARYL ALCOHOL*. GLYCERIN*. BETAINE*. 1,2-HEXANEDIOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL)*. TOCOPHEROL. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. BENZOIC ACID. CARAMEL*. CETEARYL GLUCOSIDE*. CITRAL. CITRIC ACID*. CITRONELLOL. COUMARIN. FRAGRANCE (PARFUM). GERANIOL. LACTIC ACID*. LIMONENE. *96 % složek přírodního původu.
Vyhněte se kontaktu s očima.

KLORANE Maska s BIO máslem...

473,00 Kč