0

KLORANE Zklidňující sérum s výtažkem z BIO pivoňky 100 ml

Klorane zklidňující sérum s BIO pivoňkou okamžitě zklidňuje podrážděnou vlasovou pokožku. Má dlouhotrvající účinek a jemnou relaxační vůni.
Více informací
KLORANE
Skladem
449,00 Kč Vč. DPH

(4,49 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Zklidňující sérum s výtažkem z BIO pivoňky 100 ml

Toto přírodní a veganské SOS sérum obohacené o účinnou BIO pivoňku se zklidňujícími a protidráždivými účinky je opravdovou záchranou pro citlivou a podrážděnou vlasovou pokožku. Již při prvním použití zklidňuje pokožku hlavy, obnovuje její rovnováhu a snižuje pocity podráždění. Vlasová pokožka je zklidněná, hydratovaná a účinně chráněná. Toto nemastné a nelepivé sérum ve formě spreje zanechává vlasy jemné a lesklé a provoněné příjemnou relaxační vůní. Používá se, jakmile se objeví podráždění vlasové pokožky nebo jako 7denní kúra.n Výhoda:n • Bezoplachové sérum s přírodním složením v pohodlně přenosné lahvičce zajišťuje první pomoc a 24hodinový pocit pohodlí kdekoli (i na cestách) a kdykoli během dne, aniž by vlasy zatěžoval.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770147797
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Nastříkejte pramen po prameni na vlhkou nebo suchou vlasovou pokožku. Jemně vmasírujte, aby se přípravek rovnoměrně vstřebal. Používejte jako 7denní kúru, nejlépe večer nebo pro okamžité zklidnění, kdykoli se objeví pocit podráždění. Neoplachujte.
WATER (AQUA)*. PENTYLENE GLYCOL*. GLYCERIN*. OLETH-10. BETAINE*. PROPYLENE GLYCOL*. PAEONIA LACTIFLORA ROOT EXTRACT*. CAPRYLYL GLYCOL. FRAGRANCE (PARFUM). TOCOPHEROL. *97% složek přírodního původu.
Zamezte styku s očima. Nevdechujte. Používejte v dobře větraných prostorách.

KLORANE Zklidňující sérum s...

449,00 Kč