0

KLORANE Balzám s BIO pivoňkou pro citlivou pokožku 150 ml

Balzám zklidňuje podrážděnou vlasovou pokožku, zmírňuje pocity nepohodlí a má dlouhotrvající účinek. Hydratuje a rozčesává, má krásnou relaxační vůni.
Více informací
KLORANE
Skladem
375,00 Kč Vč. DPH

(2,50 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Balzám s BIO pivoňkou pro citlivou pokožku 150 ml

Přírodní a veganský balzám s BIO pivoňkou byl speciálně vyvinut pro zklidnění citlivé a podrážděné vlasové pokožky. Od prvního použití a po celý den zmírňuje pocity podráždění a nepohodlí díky BIO výtažku z pivoňky, který se tradičně používá pro své zklidňující vlastnosti. Jeho bioodbouratelné složení hydratuje vlasovou pokožku i vlasy po celé jejich délce. Vlasy se snadno rozčesávají, jsou jemnější a lesklejší, provoněné delikátní uvolňující vůní.n Výhoda:n • Lze použít i na zklidnění vlasové pokožky jako maska na suchou pokožku před umytím šamponem. Nechejte několik minut působit a poté umyjte šamponem. Po umytí vlasů znovu naneste gel do délek vlasů a dokonečků a rozčesejte je. Zaručeně zklidňuje.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770145700
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
KLORANE
Aplikujte na vlhkou vlasovou pokožku a po celé délce vlasů. Nechejte působit 2-3 minuty. Opláchněte.
WATER (AQUA)*. PENTYLENE GLYCOL*. HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE. GLYCERIN*. BETAINE*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. PROPYLENE GLYCOL*. PAEONIA LACTIFLORA ROOT EXTRACT*. FRAGRANCE (PARFUM). LACTIC ACID*. SCLEROTIUM GUM. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. *95% složek přírodního původu.
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

KLORANE Balzám s BIO...

375,00 Kč