0

KLORANE Velmi jemný suchý šampon s ovesným mlékem 150 ml

Suchý šampon díky jedinečnému spojení zjemňujícího ovesného mléka a vysoce absorpčních pudrů myje vlasy bez použití vody, ve 2 minutách jim dodá objem a tvar. Je vhodný pro všechny typy vlasů.
Více informací
KLORANE
Skladem
317,00 Kč Vč. DPH

(2,11 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Velmi jemný suchý šampon s ovesným mlékem 150 ml

Tento suchý šampon díky jedinečnému spojení zjemňujícího ovesného mléka a vysoce absorpčních pudrů myje vlasy bez použití vody, ve 2 minutách jim dodá objem a tvar. Prodlužuje trvanlivost účesu a snižuje četnost mytí vlasů. Je vhodný pro všechny typy vlasů a na časté použití.n n Hlavní výhody: n • Rychlý a praktický.n • Navrací objem a tvar.n • Osvěží vlasy mezi mytím.n • Šetří vodu.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770200898
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
12
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
KLORANE
Před použitím dobře protřepejte. Aplikujte ke kořínkům vlasů ze vzdálenosti 30 cm, pramen po prameni. Nechejte působit 2 minuty a poté vlasy pečlivě vykartáčujte pro odstranění zbytků pudru.
BUTANE. PROPANE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZASATIVA STARCH). ISOBUTANE. ALCOHOL (ALCOHOL DENAT). ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL (AVENA SATIVA KERNEL OIL). CETRIMONIUM CHLORIDE. CYCLODEXTRIN. FRAGRANCE (PARFUM). ISOPROPYL MYRISTATE. SILICA.
Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřátí se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Nevdechujte. Používejte na dobře větraných místech. Nepolykejte. Používejte pouze v souladu s návodem k použití. Záměrně zneužitá inhalace koncentrované náplně může mít škodlivé nebo smrtelné následky.

KLORANE Velmi jemný suchý...

317,00 Kč