0
BIO Produkt

KLORANE Šampon s BIO kopřivou na mastné vlasy 400 ml

Šampon s BIO kopřivou snižuje tvorbu kožního mazu, myje mastné vlasy a obnovuje rovnováhu mastné vlasové pokožky. Má svěží lehkou vůni.
Více informací
KLORANE

Velikost balení:

400 ml
200 ml
Skladem
495,00 Kč Vč. DPH

(1,24 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Šampon s BIO kopřivou na mastné vlasy 400 ml

Opravdová péče o vlasy s absorpčním, regulačním a čisticím účinkem díky výtažku z kopřivy, jejíž kořeny jsou bohaté na rostlinné složky snižující tvorbu kožního mazu. Vlasová pokožka je čistá, vlasy jsou lehké a vzdušné na dlouhou dobu. Snižuje se frekvence mytí vlasů.n Výhoda:n • Postupně se snižuje potřebná frekvence mytí vlasů, vlasová pokožka je očištěna, znovu získává rovnováhu a vlasy opět vypadají zdravě.n Benefity:n • Čistí: jemná mycí báze, která čistí mastnou vlasovou pokožku a vlasy, aniž by narušovala jejich rovnováhu.n • Reguluje tvorbu mazu: reguluje tvorbu kožního mazu a snižuje jeho produkci, čímž udržuje mastné vlasy čisté po delší dobu.n • Méně časté mytí: účinné složení s kopřivou pěstovanou v souladu s okolním ekosystémem zaručuje méně časté mytí.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770141931
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
400 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
KLORANE
Použijte na mokré vlasy. Jedna aplikace stačí. Opláchněte.
WATER (AQUA)*. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. DECYL GLUCOSIDE*. LAURYL BETAINE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. LAURETH-3. GLYCERYL LAURATE*. URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT (URTICA DIOICA ROOT EXTRACT)*. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID*. FRAGRANCE (PARFUM). GREEN 3 (CI 42053). MALEIC ACID. POLYQUATERNIUM-22. POLYSORBATE 20. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. YELLOW 6 (CI 15985). *85 % složek přírodního původu.
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

KLORANE Šampon s BIO...

495,00 Kč