0

KLORANE Balzám na vlasy s ovsem 200 ml

Přírodní balzám s vysokou pediatrickou snášenlivostí rozčesává, chrání a zjemňuje vlasy celé rodiny.
Více informací
KLORANE
Skladem
279,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Balzám s BIO ovsem dodává hebkost a ochranu všem typům vlasů, i těm nejjemnějším. Má přírodní složení a je bioodbouratelný. Získává svou mimořádnou jemnost díky výtažku z ovsa, organicky pěstovaného na jihozápadě Francie. Balzám s vysokou pediatrickou snášenlivostí lze používat od 3 let na vlasy po celé jejich délce. Vlasy hydratuje, zjemňuje a usnadňuje jejich rozčesávání.n Výhoda:n • Vlasy jsou chráněné a změkčené díky přírodnímu složení s výtažkem z ovsa, jsou mimořádně jemné a snadno se rozčesávají.n • Mimořádně jemná textura a decentní vůně.n Benefity:n • Rozčesává: Balzám je vytvořený na přírodní bázi a je určený pro časté používání, rozčesává, hydratuje a chrání všechny typy vlasů.n • Vysoká pediatrická snášenlivost.n • Změkčuje: Je obohacený o výtažek z BIO ovsa, zjemňuje, chrání a hydratuje vlasy a dodává jim neuvěřitelnou pružnost.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770145311
3282770145311
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
KLORANE
KLORANE
Po umytí šamponem naneste na vlhké a ručníkem vysušené vlasy po celé jejich délce až po konečky. Nechejte působit 2-3 minuty. Opláchněte.
WATER (AQUA)*. CETYL ALCOHOL*. ETHYLHEXYL PALMITATE*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. DICAPRYLYL CARBONATE*. CETEARYL ALCOHOL*. 1,2-HEXANEDIOL. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT)*. BENZOIC ACID. CETEARYL GLUCOSIDE*. FRAGRANCE (PARFUM). LACTIC ACID*. SCLEROTIUM GUM. TOCOPHEROL*. *96 % složek přírodního původu. 0 % sulfátových sufrakantů, silikónů a minerálních olejů.
V případě kontaktu s očima důkladně opláchněte vodou.

KLORANE Balzám na vlasy s...

279,00 Kč