0

KLORANE Balzám na vlasy s BIO mátou vodní 150 ml

Balzám působí jako štít proti znečištění, chrání vlasy, usnadňuje jejich rozčesávání a zároveň jim dodává lesk. Má přírodní složení a svěží lehkou texturu.
Více informací
KLORANE
Skladem
340,00 Kč Vč. DPH

(2,27 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Balzám na vlasy s BIO mátou vodní 150 ml

Neviditelné negativní vlivy (například znečištěné ovzduší, cigaretový kouř nebo výpary z vaření a výfukové plyny) způsobují, že vlasy jsou bez života a citlivé. Klorane balzám s BIO mátou vodní působí jako štít proti znečištění, okamžitě rozčesává vlasy a poskytuje účinnou ochranu vlasům, které potřebují osvěžit. Osvěžující textura s mentolem hydratuje vlasovou pokožku a je vhodná pro všechny typy vlasů, zvláště vlasy osob žijících ve městech.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770144628
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
Aplikujte přímo na vlasovou pokožku, kterou balzám hydratuje, osvěžuje a detoxikuje.
WATER (AQUA)*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. BEHENYL ALCOHOL*. GLYCERIN*. DICAPRYLYL CARBONATE*. BETAINE*. LACTIC ACID*. HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE. C14-22 ALCOHOLS*. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*. MENTHA AQUATICA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT*. MENTHOL. BENZYL SALICYLATE. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE*. CITRIC ACID*. FRAGRANCE (PARFUM). GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. LINALOOL. PHENOXYETHANOL. PROPANEDIOL*. SALICYLIC ACID. SODIUM BENZOATE. TOCOPHEROL*. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. *95 % složek přírodního původu.
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

KLORANE Balzám na vlasy s...

340,00 Kč