0

KLORANE Maman Olej na strie 200 ml

Olej na strije zabraňuje vzniku strijí na těle během těhotenství a po porodu, koriguje je a zjemňuje. Sametová nemastná a nelepivá textura. Vyživuje a zklidňuje.
Více informací
KLORANE
Skladem
758,00 Kč Vč. DPH

(3,79 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Maman Olej na strie 200 ml

Olej obsahuje 98 % složek přírodního původu, včetně lničkového oleje bohatého na omega 3 mastné kyseliny. Pečuje o citlivou pokožku, hydratuje, vyživuje a zmírňuje pocity svědění. Klinicky prokázaná účinnost. Testováno pod dermatologickým dohledem pro zaručení bezpečného používání od prvního trimestru těhotenství a po celou dobu těhotenství. Má nelepivou texturu s jemnou květinovou vůní. Flakon spreje se dobře drží a umožňuje snadnou aplikaci z každého úhlu.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770107951
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
Aplikujte 1/2x denně, zaměřte se na problematické partie (břicho, boky, prsa, stehna). Před kojením pečlivě otřete bradavky.
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). CAMELINA SATIVA SEED OIL. OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL (OLEA EUROPAEA FRUIT OIL). FRAGRANCE (PARFUM). TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. 98 % složek přírodního původu.
Zamezte styku s očima. Nevdechujte. Používejte v dobře větraných prostorách.

KLORANE Maman Olej na strie...

758,00 Kč