0

KLORANE Bébé Eryteal mast na přebalování 3v1 75 g

Eryteal mast na opruzeniny se zklidňujícím měsíčkem, čistí a podporuje rychlé zmírnění zarudnutí. Přírodní ochranné složení. BIO aktivní látka. Bez parfemace.
Více informací
KLORANE
Brzy skladem
235,00 Kč Vč. DPH

(3,13 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

KLORANE Bébé Eryteal mast na přebalování 3v1 75 g

Eryteal mast na opruzeniny je speciálně vyvinutá pro ochranu křehké dětské pokožky mezi přebalováním. Zadeček malých dětí je vystaven kyselému prostředí a vlhkosti, proto je často náchylný k zarudnutí a podráždění. Aby se zabránilo nepříjemným pocitům a svědění, je tato cílená péče obohacena o zklidňující a ochranné účinné látky jako je měsíček, olivový olej a oxid zinečnatý. Složení 3 v 1 bez parfemace okamžitě zklidňuje, čistí a rychle zmírňuje zarudnutí. Účinky naší masti byly klinicky ověřeny. Její účinné přírodní čisticí aktivní látky pomáhají omezit množení bakterií a zároveň pečují o křehkou pokožku dětského zadečku.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770200034
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
75 g
Určeno pro
Kojence a děti
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
Aplikujte silnou vrstvu při každém přebalování na očištěnou a suchou pokožku.
WATER (AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). ZINC OXIDE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. HYDROGENATED VEGETABLE OIL. PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. PROPYLENE GLYCOL. ETHYLHEXYL PALMITATE. PEG-22/DODECYL GLYCOL COPOLYMER. OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL (OLEA EUROPAEA FRUIT OIL). ALLANTOIN. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. GLYCERYL LINOLEATE. GLYCERYL LINOLENATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). MAGNESIUM SULFATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. ZINC SULFATE.

KLORANE Bébé Eryteal mast...

235,00 Kč