0

KLORANE Bébé Jemné čisticí ubrousky 70 ks

Jemné čisticí ubrousky na obličej, ruce a zadeček miminek a kojenců. Šetrně čistí, hydratují a zjemňují kůži. Vysoký obsah přírodních složek. Nelepí. Něžná vůně.
Více informací
KLORANE
Skladem
210,00 Kč Vč. DPH

(3,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Bébé Jemné čisticí ubrousky 70 ks

Dětské čisticí ubrousky Klorane, které obsahují mléko s jemnými aktivními látkami rostlinného původu, odstraňují nečistoty, hydratují a zjemňují pokožku. Přírodní složení bez oplachování s 98 % složek přírodního původu usnadňuje hygienu a přebalování mimo domov. Ubrousky se skládají z 96 % z vody a jsou obohaceny o výtažek z BIO měsíčku , zmírňují zarudnutí dětského zadečku a zároveň bojují proti vysušování pokožky. Pokožka je jemná, hydratovaná a chráněná před vysoušením. Znovu uzavíratelné balení uchovává ubrousky čerstvé, udržuje jejich relaxační vůni a můžete si je vzít kamkoli s sebou.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770105001
Cesta podání
Kožní
Určeno pro
Kojence a děti
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
Použijte jeden nebo více ubrousků, dokud nebude pokožka čistá. Důkladně osušte. Bez oplachování.
WATER (AQUA). GLYCERIN. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. COCO-GLUCOSIDE. FRAGRANCE (PARFUM). ISOLEUCINE. POLYSORBATE 80. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. *98 % složek přírodního původu.
Nevhazujte do WC ani do volné přírody.

KLORANE Bébé Jemné čisticí...

210,00 Kč