0
BIO Produkt

KLORANE Bébé Výživný krém s cold cream 40 g

Bohatý dětský hydratační krém s Cold Cream a měsíčkem intenzivně vyživuje, zklidňuje a chrání i tu nejsušší pokožku. Přírodní složení.
Více informací
KLORANE
Skladem
276,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vyživující krém pro děti obsahuje přírodní a účinné aktivní složky: zklidňující měsíček lékařský, olej ze světlice barvířské a Cold Cream Klorane. Dohromady tvoří bohatý vyživující komplex. Jemné složení s 96 % složek přírodního původu pomáhá chránit a hydratovat i tu nejcitlivější pokožku již od narození. Testováno pod dohledem pediatrů. Sametová nelepivá struktura poskytuje dítěti pohodlí a relaxaci a zanechává jemnou květinovou vůni. Pokožka je zklidněná, chráněná a intenzivně vyživená.n n Výhodan Výživný krém s Cold Cream lze použít také před nanesením šamponu jako výživu vlasové pokožky jako prevenci tvorby mléčnýh krust nebo hydrataci popraskaných rukou.
KLORANE

Parametry

EAN
3282779327060
3282779327060
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Kojence a děti
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
KLORANE
Naneste na čistou a osušenou kůži. Neoplachujte. V případě mléčných krust ve vlasové pokožce aplikujte krém večer a na druhý den vlásky umyjte šamponem.
WATER (AQUA). CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. CETYL ALCOHOL. BEESWAX (CERA ALBA). BENZOIC ACID. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL GLUCOSIDE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL STEARATE. ISOLEUCINE. PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. POLYSORBATE 80. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHERYL ACETATE. *96 % složek přírodního původu.
Pouze k vnějšímu použití. Zabraňte kontaktu s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

KLORANE Bébé Výživný krém s...

276,00 Kč