0

KLORANE Maska s mangem pro suché vlasy 150 ml

Tato výjimečná, vysoce vyživující péče může být použita jako klasická maska nebo maska na noc. Postará se o suché vlasy, chrání je a dodává jim dlouhotrvající lesk. Vyživuje, hydratuje a rozjasňuje.
Více informací
KLORANE
Skladem
390,00 Kč Vč. DPH

(2,60 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KLORANE Maska s mangem pro suché vlasy 150 ml

Vyživující maska s mangem s lahodnou rozpouštějící se texturou pečuje o suché a poškozené vlasy. Mangové krémové máslo, které se získává lisováním jader šťavnatých plodů manga za studena, je bohaté na esenciální mastné kyseliny s vyživujícími a ochrannými vlastnostmi. Maska hloubkově vyživuje oslabené vlasy bez zatěžování a přináší trvalé výsledky. Obnovuje vlasová vlákna, posiluje vlasy a zanechává je pružné. Bohaté složení intenzivně vyživuje vlasy, konečky vlasů jsou méně poškozené a chráněné před vnějšími vlivy. Používejte alespoň dvakrát týdně jako hloubkovou péči, nebo častěji, pokud jsou vlasy velmi suché.n Výhoda:n • Složení obsahuje 98 % složek přírodního původu, které vyživují a regenerují vlasy.n Benefity:n • Vysoký obsah esenciálních mastných kyselin v mangovém másle obnovuje strukturu vlasového vlákna a dodává mu intenzivní výživu, aniž by vlasy zatěžovalo.n • Navrací lesk, chrání barvu a pomáhá obnovit suché vlasy.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770140996
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Maska
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
KLORANE
Různé způsoby.n 1. Masku aplikujte po celé délce vlasů a na konečky. Nechte působit 5 minut. Opláchněte. n 2. Noční maska: Aplikujte na suché vlasy. Nechte působit přes noc. Opláchněte.
WATER (AQUA)*. CETYL ALCOHOL*. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*. MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER (MANGIFERA INDICA SEED BUTTER)*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. GLYCERIN*. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*. CETEARYL ALCOHOL*. 1,2-HEXANEDIOL. BENZOIC ACID. CETEARYL GLUCOSIDE*. FRAGRANCE (PARFUM). HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL)*. LACTIC ACID*. SCLEROTIUM GUM. TOCOPHEROL*. YELLOW 5 (CI 19140). YELLOW 6 (CI 15985). *98 % složek přírodního původu.
V případě kontaktu s očima důkladně opláchněte vodou.

KLORANE Maska s mangem pro...

390,00 Kč