0

KIM'S CHIPS PAPÍR 30g

Intenzivně pikantní chuť pro zdravé mlsání, ale přitom svému tělu dodáte bílkoviny, aktivní probiotika a vitamíny. Pak jsou pro Vás ideální variantou naše kimchi chips papír, které jsou vhodné k dochucení salátů či jiných pokrmů nebo jako snack.
Více informací
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
66,00 Kč Vč. DPH

(2,20 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

KIM'S CHIPS PAPÍR 30g

Chcete oživit svůj salát nebo jen potřebujete občas rychle něco vytáhnout z kabelky a zahnat hlad? Anebo je Vaše láska ke kimchi tak velká, že bez něj nemůžete vydržet? Pak pro Vás máme Kim´s Chips papír. Intenzivně pikantní chuť papíru vyvolá v ústech zážitek, jako byste jedli samotné kimchi. Tenké plátky sušeného kimchi jsou tak vhodné k dochucení salátů či jiných pokrmů, kterým chcete dodat ten správný říz a současně doplnit vitamíny a prospěšné látky. Kimchi Chips papír je bohatý na vlákninu, antioxidanty, enzymy, kapsaicin i vápník. Jsou také přírodními probiotiky. Kimchi chips papír vzniká šetrným sušením při teplotě 35 °C.

Parametry

EAN
8594182755442
Velikost balení
30 g

Kimchi Vegan, (Peking.zelí, mrkev, jarní cibulka, pórek, cibule, česnek, zázvor, rýžová mouka, paprikový prášek, sójová omáčka, cukr, sůl). Obsahuje alergeny: sójová omáčka
Uchovávejte v suchu a chladu.

Výživové hodnoty na 100g

Tuky0,3 g
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny0,0 g
Sacharidy5,2 g
Sacharidy - z toho cukry1,2 g
Vláknina2,8 g
Bílkoviny1,7 g
Sůl0,6 g
Energetická hodnota33/138 kcal/kJ

 

 

KIM'S CHIPS PAPÍR 30g

66,00 Kč