0

DUCRAY Kertyol PSO Koncentrát pro lokální použití při psoriáze 100 ml

Ducray Kertyol PSO Koncentrovaná péče pro lokální použití podporuje odstraňování suchých plaků na těle i na hlavě, zmírňuje zarudnutí a zklidňuje pocity svědění spojené se suchostí kůže.
Více informací
DUCRAY
Skladem
407,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Ducray Kertyol PSO Koncentrovaná péče pro lokální použití byla specificky vyvinuta tak, aby účinně působila na suché silné plaky na těle (lokty, kolena, holeně) a na pokožce hlavy. Podporuje odstraňování suchých plaků, zmírňuje zarudnutí a zklidňuje pocity svědění spojené se suchostí kůže.\n Hlavní výhody:\n • Redukuje množství lupů v placích na těle a ve vlasové pokožce a předchází jejich opětovnému návratu.\n • Normalizuje olupování.\n • Zklidňuje pocity svědění a zmírňuje zarudnutí.\n • Nelepí a nešpiní oblečení.
DUCRAY

Parametry

EAN
3282770148480
3282770148480
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
ADerma
ADerma
Atoderm
Tělo: Intenzivní péče: Používejte 1-2x denně na postižená místa po dobu 4 týdnů. Udržovací péče: používejte 2x týdně. Vlasová pokožka: Naneste a nechejte působit přes noc. Ráno smyjte Elution šamponem. Používejte 1x denně po dobu 4 týdnů. Udržovací péče: používejte 2x týdně.
WATER (AQUA), ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, LACTAMIDE MEA, DIMETHICONE, GLYCOLIC ACID, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-33, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, TAURATE COPOLYMER, LAURETH-9, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CICHORIUM INTYBUS (CHICORY) ROOT EXTRACT, ETHANOLAMINE, FRAGRANCE (PARFUM), HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM SHALE OIL SULFONATE, SORBITAN ISOSTEARATE, TRIPTERYGIUM WILFORDII CALLUS EXTRACT.
Během používání produktu se vyhýbejte pobytu na slunci a vždy používejte vhodnou sluneční ochranu. Přípravek je určen pro dospělé a dospívající od 12 let.

DUCRAY Kertyol PSO...

407,00 Kč