0

PURESSENTIEL Balzám pro lepší dýchání 50 ml

Zklidňuje dýchací cesty. Aktivní přísady, 100% přírodní složení. 19 esenciálních olejů. Používejte proti nepříjemným dopadům zimy a při sezónní přecitlivělosti.
Více informací
Puressentiel
Brzy skladem
289,00 Kč Vč. DPH

(5,78 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

PURESSENTIEL Balzám pro lepší dýchání 50 ml

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.
Puressentiel

Parametry

EAN
3401543979223
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 7 let
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Aplikujte masáží na hrudi, na spodní a zadní části krku nebo za uši. Používejte 2x denně, maximálně po dobu jednoto týdne. Po použití si důkladně umyjte ruce.
Eukalyptus globulus, Lavandin Grosso, cypřiš, borovice lesní, Niaouli, cedr, Citron, tymián s thymolem, anýz, šalvěj, kajeput, oregáno, hřebíček, máta peprná, levandule, rozmarýn s cineolem, pimentovník, Tea tree, Ravensára.
Držte mimo dosah dětí. Nedoporučujeme dětem do 7 let, těhotným nebo kojícím ženám a osobám, které v minulosti zaznamenaly křečové nebo epileptické záchvaty. Pokud jste starší a jste během dlouhodobé léčby, poraďte se před použitím s odborníkem.

PURESSENTIEL Balzám pro...

289,00 Kč