0

OBEZIN Zdravá snídaně jahoda a rozinka 78 g

Ovesná kaše s jahodami a rozinkami. Ideální pro rychlou přípravu snídaně či svačiny. Bez lepku, bez laktózy a vhodné i pro vegany. Vyrobeno v ČR.
Více informací
Obezin
Brzy skladem
23,00 Kč Vč. DPH

(0,29 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

OBEZIN Zdravá snídaně jahoda a rozinka 78 g

Zdravá Snídaně od OBEZINu je vyvinuta nutričními specialisty, kteří navrhli skladbu ingrediencí, tak aby byla tato ovesná, bezlepková kaše nutričně vyvážená, nastartovala Váš ranní metabolismus a zajistila dostatek energie na celé dopoledne. Základní složka je jemně mletá, přirozeně bezlepková, ovesná vločka. Snídaně je dochucena výběrem prémiového sušeného ovoce. Kaše je doslazena malým množstvím kokosového cukru, který má daleko menší glykemický index než běžný bílý cukr. Jíst zdravě, neznamená trávit v kuchyni hodiny! Tento produkt je vyvinut tak, abyste si zdravou snídani mohli připravit během 2 minut. Přejeme dobrou chuť!
Obezin

Parametry

EAN
8594176560885
Léková forma
Kaše
Velikost balení
78 g
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Mesaverde
Směs zalejte vroucí vodou, teplým mlékem nebo smíchejte s jogurtem, zamíchejte a nechejte 2 minuty odstát.
Bezlepkové ovesné vločky, proslazené jahoda 13 % (jahody 35 %, cukr 65 %, kyselina citronová E330, konzervant: oxid siřičitý, glukózový sirup v prášku), rozinky 6 % (rozinky, slunečnicový olej), kokosový cukr. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1664 kJ/397 kcal Tuky 5,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1 g Sacharidy 65 g z toho cukry 17 g Bílkoviny 11 g Sůl 0,02 g

OBEZIN Zdravá snídaně...

23,00 Kč