0

NESTLÉ Mléčná kaše švestka meruňka 300 g

Příkrm určený pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku. Základem této kaše je pečlivě vybraná rýže a mléko uzpůsobené pro kojence a malé děti. Receptura je obohacena o železo a probiotické bakterie Bifidus BL.
Více informací
Nestlé
Brzy skladem
111,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Bifidus BL – přátelské probiotické bakterie. IRON+ - receptura obohacená o železo. Důležité vitamíny a minerální látky (obsah vitamínu A a D v souladu s požadavky legislativy). Bez lepku. Jedinečná příchuť švestka-meruňka. Výborná chuť. Snadná a rychlá příprava - přidejte pouze kojeneckou vodu. Výhodné ekonomické balení 300 g. Znovuuzavíratelné balení.
Nestlé

Parametry

EAN
7613035541177
7613035541177
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Instantní kaše
Velikost balení
300 g
Určeno pro
Děti
Věk od
Od ukončeného 6. měsíce
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Nestlé
Před přípravou kaše si umyjte ruce. Zkontrolujte čistotu všech nádob. Asi 5 minut povařte pitnou vodu vhodnou pro kojence. Nalijte odměřené množství vody (150 ml) do misky a nechte ochladit asi na 40 °C. Vyšší teplota by zničila bakterie mléčného kvašení. Za stálého míchání vsypte 50 g kaše (6–7 polévkových lžic). Promíchejte vidličkou a nechte asi půl minuty stát. Znovu promíchejte.
Rýžová mouka (částečně enzymaticky hydrolyzovaná) 47 %, mléčná složka 34,6 % (sušené odtučněné mléko 24,5 %, rostlinné oleje: palmový, řepkový nízkoerukový, kokosový, slunečnicový; minerální látky: uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinečnatý, jodid draselný; vitamíny: C, niacin, E, B1, kyselina pantothenová, A, B6, K, kyselina listová, biotin, D), cukr, maltodextrin, švestkový prášek 0,3 %, meruňkový prášek 0,2 %, přírodní aromata, bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 5 × 106 KTJ/g prášku na konci minimální trvanlivosti).
Určeno ke krmení lžičkou. Neuchovávejte nedojedené porce. Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko. Baleno v ochranné atmosféře. V každém balení (300 g) je 6 porcí kaše. Po přípravě stravy obal důkladně uzavřete a uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 týdnu.

NESTLÉ Mléčná kaše švestka...

111,00 Kč