0

GERBER Organic nemléčná kaše s příchutí sušenky 200 g

Příkrm určený pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku dítěte. Kaše kombinují vysoké nároky malých gurmánů na přirozeně nasládlou chuť, která vzniká díky speciálnímu procesu zpracování obilovin.
Více informací
Gerber
Brzy skladem
100,00 Kč Vč. DPH

(0,50 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GERBER Organic nemléčná kaše s příchutí sušenky 200 g

Každá lžička obsahuje kombinaci obilovin pěstovaných na certifikovaných organic farmách, kde je brán ohled na přirozený způsob pěstování a dozrávání všech plodin. V každé porci najdete vybrané celozrnné obiloviny, vitamín C a 58 % doporučené denní dávky železa, které přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí?.
Gerber

Parametry

EAN
8445290191489
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Instantní kaše
Velikost balení
200 g
Určeno pro
Děti
Věk od
Od ukončeného 6. měsíce
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Nestlé
Před přípravou kaše si umyjte ruce. Zkontrolujte čistotu všech nádob.​ Připravte 160 ml kojeneckého mléka (např. BEBA) podle návodu a nalijte do misky. ​ Za stálého míchání vsypte 25 g kaše (4–5 polévkových lžic).​ Promíchejte vidličkou a nechte asi půl minuty stát. Znovu promíchejte.
Mouky 99 % (PŠENIČNÁ* 72 % – část enzymaticky hydrolyzovaná, OVESNÁ* celozrnná 27 %), přírodní aroma, vitamín C, minerální látka (fumaran železnatý), vitamín (thiamin). Může obsahovat stopy MLÉKA.​ * z ekologického zemědělství
Instantní výrobek. Baleno v ochranné atmosféře. Uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po přípravě stravy obal důkladně uzavřete a uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 4 týdnů. Neuchovávejte nedojedené porce. Určeno ke krmení lžičkou. Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko. Minimální trvanlivost do konce: viz spodní strana obalu.

GERBER Organic nemléčná...

100,00 Kč